Skip to main content

Recruitment & Employment Specialist

Sandvikin HR Palvelut -tiimi palvelee keskitetysti Tampereelta käsin Suomen eri toimipaikkojen henkilöstöä. Olemme esihenkilöiden, koko henkilöstön sekä ulkopuolisten sidosryhmien ensimmäinen kontakti erilaisissa henkilöstöasioissa. Tehtävämme on tukea ja varmistaa henkilöstöasioiden perusprosessien osalta, että liiketoiminnalla on edellytykset menestyä.

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen laaja-alaisen HR-kokemuksen omaavaa ja toimeen tarttuvaa henkilöstöasiantuntijaa, joka keskittyy ensisijaisesti rekrytointeihin.

Tehtäväsi

Keskityt Sandvikin Suomen toimintojen teknologiapainotteisiin rekrytointeihin tukemalla esihenkilöitä ja työnhakijoita rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Lisäksi hoidat monipuolisia päivittäisiä työsuhdeasioita elinkaaren koko matkalla sekä kehität omaa työtäsi ja siihen liittyviä prosesseja. Tarjoat ratkaisuja liiketoiminnoista nouseviin vaihteleviin henkilöstökysymyksiin. Työskentelet osana tehokasta HR Palvelut -tiimiämme yhteistyössä esihenkilöiden, työntekijöiden sekä muiden sidosryhmiemme kanssa.

Taustasi

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja usean vuoden monipuolinen kokemus globaalin yrityksen henkilöstöhallinnon tehtävistä erityisesti rekrytoinnin parissa. Katsomme eduksesi kokemuksen kansainvälisten rekrytointien hoitamisesta ja nykyaikaisten rekrytointikanavien hyödyntämisestä sekä Teknologiateollisuuden työehtosopimusten osaamisen. Nautit erilaisten ongelmien ratkomisesta ja pidät laajempienkin kokonaisuuksien langat tiukasti käsissäsi. Sinulla on kyky katsoa asioita laajasti monesta eri näkökulmasta sekä toimia tehokkaasti myös muutoksessa. Pystyt etenemään tilanteissa, joihin ei ole valmista ratkaisua olemassa.

Yrityksemme toiminta on kansainvälistä, siksi tehtävä edellyttääkin suomen kielen lisäksi myös sujuvaa englannin kielen taitoa. Kokemus Workday-henkilötietojärjestelmästä on sinulle etu.

Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä ja mahdollisuuden oman ammattitaitosi kehittämiseen. Sinulla on tukenasi HR-ammattilaisista koostuva tiimi. Suurena globaalina yrityksenä Sandvikilla on myös tarjolla paljon mahdollisuuksia urakehityksellesi. Lisäksi tarjoamme hyvät henkilöstöedut, kestävään kehitykseen keskittyvän, monipuolisen ja osallistavan yrityskulttuurin, jossa arvoina ovat innovaatio, reilu peli, asiakaskeskeisyys ja voittamisen tahto.

Yrityksemme ja kulttuurimme

Kehitämme asiakkaillemme korkealuokkaisia maanalaisia lastauslaitteita kaivosteollisuuteen. Olemme edelläkävijöitä automaattisten kaivoslaitteiden kehittämisessä, ja siten autamme vähentämään onnettomuuksia ja parantamaan asiakkaidemme toiminnan turvallisuutta. Keskitymme vahvasti kestävään kehitykseen ja kiertotalouteen; Sandvik on sitoutunut puolittamaan C02 päästönsä vuoteen 2030 mennessä ja kehitämme kunnianhimoisin tavoittein akkulaitetarjontaamme.

Me sandviklaiset uskomme, että kokemusten, näkökulmien ja taustan monimuotoisuus edesauttavat onnistumisia työntekijöillemme, yrityksellemme ja siten myös asiakkaillemme. Tutustu lisää Sandvikiin ja sen työntekijöihin: stories hubLinkedIn tai Facebook.

Lisätietoja/yhteydenotot

Jonna Kaminen, Site HR Manager and Country HR Coordinator, p. 050 441 2131.

Rekrytointiprosessia koskevissa kysymyksissä voit ottaa yhteyttä Sandvikin HR Palveluihin, p. 0800 1 44444 (klo 8-16).

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, sunnuntaihin 30.1.2022 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lue lisää Sandvikista ja täytä hakemus osoitteessa home.sandvik/careers

Hakiessasi tehtävää muistathan liittää mukaan myös varsinainen hakemuksesi kohdassa, jossa pyydetään lisäämään CV.

Työpaikan tunnus on R0037166.

Recruitment & Employment Specialist

Tampere
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 14.01.2022

Yrityksen liikevaihto: 
+900 milj. euroa

Jaa työpaikkailmoitus