Skip to main content

Regional försäljningschef för Österbotten och Åland för Maria Nila Oy

Maria Nila Oy är ett svenskt familjeägt företag som specialiserat sig på högkvalitativa 100 % veganska, hållbara frisörprodukter. Vi söker nu en dristig och innovativ regional försäljningschef för Österbotten och Åland. Maria Nilas mål är att bli den största och grönaste aktören på marknaden – om detta låter rätt enligt dina värderingar, välkommen med!

Som regional försäljningschef ansvarar du för att öka försäljningen och främja varumärkeskännedomen på frisörsalonger i Österbotten och Åland. Vi hoppas att du har tidigare erfarenhet av försäljning, av att erhålla nya kunder och utveckla kundrelationer. Det viktigaste är dock din genuina entusiasm för säljarbete, ihärdig entreprenörsverksamhet och starka sociala färdigheter. Vi förväntar oss även innovationsförmåga då du kommer kunna påverka planeringen och genomförandet av den strategiska försäljningen. Vi hoppas att du tycker om att nätverka och kommunicerar flytande på finska, svenska och engelska, både i tal och skrift.

Vi erbjuder dig en heltäckande inskolning och goda utvecklingsmöjligheter i ett växande internationellt företag. Maria Nilas arbetskultur präglas av en filosofi att de bästa resultaten uppnås när medarbetarna är engagerade i företaget och dess mål. Arbetet utförs med stor passion och ambition. Goda resultat och framgångar belönas och investeringar görs i medarbetarnas välmående på jobbet. Vi tycker att du kan och ska ha kul på jobbet! För att stärka laganda, kompetens och kultur ordnar vi flera konferenser, fester och resor varje år.

Arbetet är rörligt och ditt försäljningsområde består av hela Österbotten från Uleåborg till Jalasjärvi samt Åland. Anställningsförhållandet är tills vidare och på heltid. Barona ansvarar för rekryteringsprocessen, men du anställs direkt till Maria Nila Oy. Det första året kommer du att arbeta med en konkurrenskraftig garantilön från 3500€/månaden. Därefter påverkar du din egen inkomst så att du utöver din grundlön får en prestationsbaserad provision – utan tak.

Om du är intresserad av jobbet och känner att du är den person vi söker, skicka oss en ansökan med ditt CV via länken nedan. Den första omgången av intervjuer kommer att genomföras med videointervjuer. För mer information om tjänsten, vänligen kontakta Baronas personalkonsult vardagar kl. 9-15, Matilda Viitasalo, +358 45 7881 5373, matilda.viitasalo@barona.fi

Hae paikkaa viimeistään 14.08.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: matilda.viitasalo@barona.fi, +358 45 7881 5373

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona luo uramahdollisuuksia Suomessa tai kansainvälisesti asiakaspalvelun ja myynnin työtehtävissä. Tarjoamme monipuolisesti työtehtäviä sekä vasta-alkajille että kokeneemmille konkareille. Avullamme työntekijä voi kehittää uraansa yksilöllisesti siihen suuntaan, jonka hän valitsee. Hoidamme työsuhteet laadukkaasti ja pidämme osaajistamme huolta. Meillä työt joustavat elämän rinnalla. Baronalaiset tunnetaan ratkaisukeskeisestä ja hätkähtämättömästä asenteesta sekä hyvästä yhteishengestä – tervetuloa joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Regional försäljningschef för Österbotten och Åland för Maria Nila Oy

Maria Nila Oy
Vaasa
Seinäjoki
Oulu
Kokkola
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 02.08.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti