Skip to main content

Regulatory Affairs Specialist

Orkla Suomi on yksi maan johtavista elintarvikealanyrityksistä, joka tuo suomalaisiin koteihin laadukkaita ja maukkaita elintarvikkeita, herkkuja ja ruokaratkaisuja niin arkeen kuin juhlaan. Toimimme neljällä eri paikkakunnalla, joista meillä on tuotantoa kahdessa. Vastuullisuus on keskeinen osa toimintaamme, ja haluamme tehdä vastuullisista valinnoista helpompia. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli noin 220 miljoonaa euroa ja meillä työskenteli keskimäärin 450 henkilöä. Orkla Suomen tuotemerkkejä ovat esimerkiksi Abba, Ahti, Ekströms, Felix, Frankful, FunLight, Grandiosa, Jacky, Kantolan, Kallen, NATURLI´, Oolannin, Panda, Paulúns, Risifrutti ja Taffel.

Ovatko elintarvikelainsäädäntö ja ravitsemus intohimojasi? Haluaisitko varmistaa omalla työpanoksellasi, että sekä nykyiset tuotteemme että uutuustuotteemme täyttävät lainsäädännön vaatimukset? 

Nyt sinulla voi olla mahdollisuus päästä hyödyntämään osaamistasi ja intohimoasi, sillä meillä on paikka auki Regulatory Affairs Specialistille. Tärkein tehtäväsi on varmistaa elintarvikelainsäädännön vaatimusten toteutuminen laajassa tuoteportfoliossamme. Lisäksi kehität prosesseja ja toimintatapoja yhdessä muiden tuotetietohallinnan parissa toimivien kanssa.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden toimia tunnettujen ja rakastettujen brändiemme parissa, Pohjoismaiden johtavan päivittäistavarakaupan tuotemerkkien toimittajan palveluksessa. Takaamme sinulle kattavan perehdytyksen, ja tukenasi toimii ammattitaitoinen sekä jatkuvasti kehittyvä työyhteisö. Käytössäsi ovat kattavat Orkla-konsernin työsuhde-edut. 

Työssäsi vastaat lainsäädännön muutosten aktiivisesta seurannasta, ja muutosten implementoinnissa toimit muun organisaation tukena. Neuvot ja sparraat organisaatiota ravitsemusvastuullisuuteen liittyvissä asioissa. Vastaat tuotteiden asianmukaisesta markkinalla olosta ja uutuustuotteiden turvallisesta markkinoille saattamisesta. Lisäksi vastaat pakkausmerkintöjen ja tuotetietojen oikeellisuudesta ja säännöstenmukaisuudesta ainesosien, ravintoarvojen sekä tuotteeseen liitettyjen ravitsemus- ja terveysväitteiden osalta. Toimit osana innovaatiotiimiämme ja teet tiivistä yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa. Tehtävässäsi raportoit laatupäällikölle. 

Tehtävä on vakituinen. Voit valita tukikohdaksesi konttorimme Vantaalla, Vaajakoskella tai Turussa, ja tarjoamme joustavat mahdollisuudet etätyöhön. Toivomme aloitusta 15.1.2022, mutta tämä on luonnollisesti sovittavissa. 

Toivomme sinulta:

  • Elintarvikealan soveltuvaa AMK- tai korkeakoulutasoista koulutusta
  • Vahvaa kokemusta elintarvikealalta, erityisesti ruokapuolen tuotteiden kanssa toimiminen katsotaan eduksi
  • Erinomaista suomen kielen taitoa ja vahvaa englantia, ruotsi katsotaan eduksi
  • Vahvoja viestintä- ja vuorovaikutustaitoja
  • Halua kasvaa ja kehittyä tehtävässäsi
  • Kiinnostusta ruokaan ja elintarvikesektoriin. Se on perusedellytys työssä selviämiselle.

Kiinnostuitko tehtävästä?  

Lisätietoja tehtävästä antaa laatupäällikkö Maarit Kivinen (p. 040 647 6971) seuraavina ajankohtina: To 25.11.2021 klo 10–11 sekä To 2.12.2021 klo 10–11

Mikäli kiinnostuit, lähetäthän meille suomenkielisen hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen mahdollisimman pikaisesti, kuitenkin viimeistään 7.12.2021 oheisen linkin kautta.

Huomioitavaa:
Huomioithan, että emme voi tietosuojasyistä ottaa hakemuksia tai hakemusliitteitä vastaan sähköpostilla. Klikkaamalla hakupainiketta pääset luomaan itsellesi profiilin ja hakemaan tehtävää. Järjestelmän kielen voit vaihtaa mieluiseksesi.

Regulatory Affairs Specialist

Vantaa
Jyväskylä
Turku
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 23.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei tiedossa

Jaa työpaikkailmoitus