Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Rehunsäilöntäainemyyjä, Lakkapää Oy

LP Lakkapää Oy on perheyritys rauta-, rakennus- ja maatalouskauppaa harjoittava toimija Pohjois-Suomen alueella. Lakkapään tarina alkoi vuonna 1964 Pellon kunnassa sijaitsevasta Juoksengin kylästä - nykyään Lakkapäällä onmyymälät Oulussa, Rovaniemellä ja Torniossa. Lakkapää työllistää n. 70 henkilöä kaupan eri työtehtävissä.Lue lisää: https://www.lakkapaa.com/fi/ 

Nyt etsimme REHUJEN SÄILÖNTÄAINEIDEN MYYJIÄ Savo-Karjala- sekä Pirkanmaa–Varsinaissuomi alueille.

Myytävät tuotteet ovat valmistamiamme rehunsäilöntäaineita, joiden avulla taataan hyvälaatuinen säilörehu onnistuneelle karjan ruokinnalle ja hyvälle maitotuotokselle. Tehtäväsi on tehdä myyntiä alueellasi kotikonttorilta käsin sekä käymällä oman myyntialueesi sekä reuna-alueiden suurilla ja keskisuurilla maatalousalan yrityksissä omaa autoa käyttäen.  

Etsimämme henkilö on myyvän asenteen omaava omatoiminen tiimipelaaja, jolla on jo kokemusta myyntityöstä. Osaat käyttää yleisimpiä atk-ohjelmia itsenäisesti, eikä puhelinkaan ole työvälineenä vieras. Eduksesi katsotaan aiempi kokemus maatalousalalta joko kokemuksen tai koulutuksen kautta.  

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Lappi-Koillismaan Anna Rinnekallio, puh: 0406226915 / [email protected].

Työ alkaa sopimuksen mukaan.Kokoaikainen, toistaiseksi voimassa oleva työsuhde solmitaan Lakkapään ja työntekijän välille.  

Hae tehtävää täyttämällä hakemus suomeksi osoitteessa www.go-on.fi. Kerro hakemuksessa aiemmasta työkokemuksestasi sekä palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut jo haun aikana. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten älä jätä hakemista viimeiseen hakupäivään, vaan toimithan jo tänään.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Noudatamme työelämän pelisääntöjä ja toimimme vastuullisesti ja rehellisesti. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). 
Toimimme työelämän luottopakkina niin yrityksille kuin työnhakijoille — yhdistämme työn ja tekijän. 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Rehunsäilöntäainemyyjä, Lakkapää Oy

Etelä-Savo
Pirkanmaa
Pohjois-Karjala
Pohjois-Savo
Varsinais-Suomi
Kokopäiväinen

Julkaistu 14.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti