Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suositellut työpaikat

Rekrytoija HUS Diagnostiikkakeskus Hallinto ja suunnittelu

HUS Diagnostiikkakeskus on Suomen johtava kliinisten laboratorio- ja kuvantamispalvelujen tuottaja. HUS Diagnostiikkakeskuksen pääasiallinen toiminta-alue on HUS-kuntayhtymän erikoissairaanhoito ja HUSiin kuuluvien kuntien perusterveydenhuolto sekä Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän (Kymsote) ja Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin (Eksote) laboratorio- ja kuvantamistoiminta. HUS Diagnostiikkakeskuksessa työskentelee noin 3 400 laboratorio- ja kuvantamisalan asiantuntijaa ja toimin-taa on noin 170 toimipisteessä.

HUS Diagnostiikkakeskuksen toiminnan kulmakiviä ovat asiakkaidemme tarpeet, tyytyväinen henkilöstö ja vaikuttavat palvelut. Panostamme HUS Diagnostiikkakeskuksessa laatuun ja sen järjestelmälliseen kehit-tämiseen. Haluamme edelleen haastaa itsemme joka päivä matkallamme huippuyksiköksi.

Haemme HUS Diagnostiikkakeskukseen kahta määräaikaista rekrytoijaa ajalle 1.10.2021-31.12.2022

HUS Diagnostiikkakeskuksessa käynnistyy pilotti, jossa keskitetään osan yksikköjen rekrytointi kahdelle päätoimiselle rekrytoijalle. Haemme kahta oma-aloitteista ja asiakaspalveluhenkistä rekrytoijaa HUS Diagnostiikkakeskuksen hallinto ja suunnitteluyksikköön. Meillä työskentelet pienessä yksikössä ammattitaitoisten ja mukavien työtovereiden kanssa. Lupaamme sinulle hyvän perehdytyksen, ohjauksen ja roppa-kaupalla työkokemusta.

Rekrytoijan tehtäviin kuuluu:
-    Rekrytointiprosessin suunnittelu ja osaamisvajeen tunnistaminen 
-    Rekrytointi-ilmoituksen laadinta ja kanavavalinta ja lisänäkyvyyden suunnittelu ja toteutus 
-    Rekrytointipyynnön koordinoiminen (luonnostelu, lähettäminen)
-    Videohaastattelukysymysten nauhoittaminen ja -kutsujen lähettäminen
-    Tiedusteluihin vastaaminen
-    Haastattelun koordinointi (haastatteluaikataulun laatiminen, kutsuminen, valmistautuminen, toteuttaminen: haastattelurunko, haastattelut)
-    Soveltuvuusarviointien koordinointi
-    Hakijaviestintä, valinnan valmistelu, tiedottaminen
-    Referenssitarkistukset, luvat, kelpoisuudet
-    Päätöksenteossa avustaminen, rekrytoinnin sulkeminen
-    Rekrytointijärjestelmän käytössä avustaminen
-    Raportointi ja analysointi
-    Edustus rekrytointitapahtumissa (rekrytreffit, oppilaitosyhteistyö, messut, tapahtumat)
-    Avointen hakemusten esikarsinta

Odotamme sinulta reipasta ja positiivista asennetta sekä halua kehittää omaa työtäsi. Et pelkää mennä oman mukavuusalueesi ulkopuolelle ja uskallat rohkeasti tarttua uusiin haasteisiin. Olet tiimipelaaja ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää asiakaslähtöisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä työskennellä itsenäisesti vaativissakin haasteissa.

Omaat vahvat tietojärjestelmävalmiudet ja hallitset erinomaisesti MS Office -ohjelmat. 

Tehtävien menestyksekäs hoitaminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa soveltuvaa opistotutkintoa ja soveltuvaa kokemusta.

Meillä pääset monipuolisten ja vaihtelevien työtehtävien parissa tutustumaan ainutlaatuiseen toimintaympäristöömme. HUS tarjoaa laajoja työsuhde-etuja, kuten työsuhdematkalipun, työnantajan tukeman lounaan, mahdollisuuden työsuhdeasuntoon, vuokrattavia lomamökkejä, alennuksia liikunta- ja kulttuuriharrastusten parissa, ja monia muita etuja. Työskentelemme moderneissa tiloissa Helsingin Meilahdessa. Meillä on joustavat työajat ja mahdollisuus etätyöhön. HUS tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet työn ohessa oppimiseen ja kehittymiseen.

Tule onnellisten ihmisten joukkoon! Haku päättyy 23.8.2021.

Tehtävän kelpoisuusehdot

Soveltuva korkeakoulututkinto ja soveltuva kokemus tai soveltuva opistotutkinto ja soveltuva kokemus.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

sähköpostitse HUS.diagnostiikkakeskus.resurssit@hus.fi.

Rekrytoija HUS Diagnostiikkakeskus Hallinto ja suunnittelu

HUS
Helsinki
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 05.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus