Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Rekrytointi-/myyntiassistentti

Click Henkilöstöpalvelut Oy on täyden palvelun henkilöstöpalveluyritys, joka tekee vakaata kasvua reilun parinkymmenen henkilöstöalan ammattilaisen voimin. Tarjoamme yritysasiakkaillemme laadukkaita henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku-, soveltuvuusarviointi- sekä ulkoistuspalveluita. Meillä on ollut ilo palvella yli 1 500 asiakasyritystä reilun kymmenen toimintavuotemme aikana. Tässä työssä onnistumisen taustalla on henkilökuntamme korkea ammattitaito sekä vilpitön tahto löytää oikeat henkilöt oikeisiin tehtäviin. Vuosi 2020 oli meille lähes ennätysvuosi ja teimme n. 9,3 M€ liikevaihdon.

Tähtäämme vahvaan kasvuun myös jatkossa ja haemme nyt Turun toimipisteeseemme REKRYTOINTI-/MYYNTIASSISTENTTIA palkalliseen harjoitteluun, osaksi energistä myyntitiimiämme.

Tehtävä sopii hyvin esimerkiksi valmistumisen kynnyksellä olevalle opiskelijalle, joka haluaa tulevaisuudessa työskennellä henkilöstöpalvelualalla myynnillisten tehtävien parissa. Tehtävään ei ole varsinaisia koulutusvaatimuksia, mutta korkeakoulututkinto antaa hyvät valmiudet yrityksemme haasteissa menestymiseen. Arvostamme aikaisempaa kokemusta myynti- tai asiakaspalvelutehtävistä.

Assistentin tehtävänä on toimia myyntitiimin tukena asiakashankinnassa; työajasta noin puolet on puhelimitse tapahtuvaa uusasiakashankintaa. Tehtäviin kuuluu lisäksi työhakemusten läpikäyntiä ja työnhakijoiden haastattelemista. Työssä tarvitaan hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja sekä kykyä toimia tehokkaasti kiireenkin keskellä. Oma-aloitteinen ja aktiivinen työskentelyote sekä tuloshakuinen asenne ovat avaimet työssä menestymiseen. Tarjoamme mahtavat työkaverit ja erinomaisen mahdollisuuden tutustua Varsinais-Suomen alueen yritysmaailmaan sekä tulevaisuudessa mahdollisuuden laajentaa omaa työnkuvaasi ja edetä vastuullisempiin tehtäviin. Työsuhteesi alkaa kattavalla perehdytyksellä ja yrityksen palvelukonseptiin tutustumisella. Myöhemmin osaamistasi kehitetään ja ylläpidetään erilaisilla koulutuksilla. Järjestämme säännöllisesti tyky-päiviä ja muita yhteisiä tapahtumia työporukalla. Tahdomme pitää huolta siitä, että työntekijämme viihtyvät työssään.

Työssä on mahdollista aloittaa osa-aikaisesti. Tavoitteena on eteneminen vakituiseen ja kokopäiväiseen työsuhteeseen rekrytointikonsulttina keväällä 2022.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävää 12.9.2021 mennessä lähettämällä vapaamuotoinen, palkkatoiveen sisältävä hakemuksesi sekä ansioluettelosi sähköpostitse muotoa alkuosa.loppuosa@click-hp.fi olevaan osoitteeseen, missä alkuosa korvataan sanalla rekry ja loppuosa sanalla tku. Hakemukset otsikolla "Rekrytointiassistentti". Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Janne Lukander, puh. 050 411 0344 maanantaisin kello 15-16 ja torstaisin kello 15-16. Voit myös tutustua meihin ja toimintaamme kotisivuillamme osoitteessa www.click-hp.fi.

WWW-osoite: https://www.click-hp.fi
Yhteystiedot: Janne Lukander, p. 050 411 0344
Työpaikan osoite: Tampereentie 8, 20300 TURKU
Palkkaus: Sopimuksen mukaan
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työaika: osapäivätyö
Työn kesto: 3 - 6 kk
Haku päättyy: 12.09.2021
Ilmoitus jätetty: 03.08.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Rekrytointi-/myyntiassistentti

Turku
Vakituinen, Osa-aikainen ja tuntityö
3 - 5 vuotta

Julkaistu 13.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus