Skip to main content

REKRYTOINTIASIANTUNTIJA

Tule tekemään kanssamme Suomen parasta taloushallinnon työpaikkaa!

Haemme Rantalaiselle rekrytointiasiantuntijaa vastaamaan konsernin rekrytointitoimista sekä työnantajamielikuvan kehittämisestä.

Tärkeimmät tehtävät ovat:

  • Esihenkilöiden tukeminen rekrytoinnin eri vaiheissa (riippuen tarpeesta: työpaikkailmoitukset, LinkedIn Recruiter -työkalun käyttö, hakemusten läpikäynti, haastatteleminen, soveltuvuusarvioinnit)
  • Rekrytointiprosessin ja -kanavien kehittäminen
  • Rekrytointianalytiikan seuranta ja toimenpiteet sen pohjalta
  • Rantalaisen työnantajamielikuvan kehittäminen

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää:

  • Vähintään 3 vuoden kokemusta rekrytointialalta
  • Tehtävään sopivaa korkeakoulutasoista koulutusta
  • Oma-aloitteisuutta, verkostoitumiskykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja maantieteellisesti hajautetussa organisaatiossa toimimiseen
  • Kokemus soveltuvuusarvioinneista tuo lisäarvoa
  • Suomen kielen lisäksi ruotsin kielen taito on eduksi

Tarjoamme sinulle

Monipuolisen ja vastuullisen tehtävän yhdessä Suomen suurimmista talous- ja palkkahallinnon asiantuntijaorganisaatioista. Tavoitteemme on olla taloushallintoalan paras työpaikka, joten henkilöstöhallinto ja rekrytointi ovat liiketoimintamme kannalta keskeisiä ja arvokkaita toimintoja.

Tehtävä mahdollistaa työskentelyn kotipaikkakunnalla joustavasti etätyötä ja joustavia työaikoja hyödyntäen. Toimipaikkavaihtoehtoina ovat esim. pk-seutu, Turku, Tampere ja Lahti.

Yksi tärkeimmistä Rantalaisen tavoitteista on luoda avoin ja luotettava työympäristö, jossa henkilöstön ajatuksilla ja ideoilla on aidosti merkitystä. Meidän prioriteettimme on, että työntekijä kokee olevansa tärkeä.

Kiinnostuitko?

Lisätietoa tehtävästä antaa Mercuri Urvalin seniorikonsultti Lassi Välimäki, puh. 040 514 9778. Ansioluettelon ja hakemuksen palkkatoiveineen voit lähettää 3.10.2021 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi tunnuksella FI-16383.

Olemme tilitoimisto, joka tarjoaa kaikkia talous- ja palkkahallinnon palveluja. Palvelemme kaikenkokoisia yrityksiä ja yhteisöjä jopa 60 paikkakunnalla noin 1000 taloushallinnon ammattilaisen voimin. Meiltä saat kaikki tilitoimistopalvelut yhden katon alta.

Takaamme hyvän ja energisen työympäristön, kotimaisen yrityksen reilun arvomaailman sekä mahdollisuuksia oman ammattitaidon kehittämiseen. Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta ja se onnistuu työntekijöidemme kautta!

Lue meistä lisää: www.rantalainen.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti