Skip to main content

Rekrytointikonsultiksi Leville

Rekrytointikonsultiksi Leville

Oletko haaveillut työskentelystä tunturissa Lapin ytimessä? Inspiroidutko ihmisten kohtaamisesta ja vaihtelevista työpäivistä?

Etsimme Levin konttorillemme innokasta ja energistä rekrytointikonsulttia, jolta hymy ei hyydy ja langat pysyvät käsissä tiukissakin kurveissa!

Bolt.Works on voimakkaasti kasvava rakennusalan, teollisuuden, logistiikan, horecan, sekä kiinteistöhuoltoalan henkilöstöpalvelujen tarjoamiseen keskittynyt teknologiayhtiö, jonka Bolt-mobiilipalvelu yhdistää työt ja työvoiman uudenlaisella tavalla. Missiomme on murtaa alan perinteisiä toimintamalleja ja toimia suunnannäyttäjänä toimintamme ollessa sekä läpinäkyvää että vastuullista.

Voisitko se olla sinä?

Olet työskennellyt ihmisten parissa ja tykkäät hoitaa työsuhdeasioita. Aito kiinnostus ja innostus alaa kohtaan auttavat sinua menestymään uusissa tehtävissäsi. Oma-aloitteisuus, energisyys ja paineensietokyky ovat myös ominaisuuksia, joita sinulta odotamme ja toivomme. Päivät ovat vaihtelevia ja nopeatempoisia, joten on tärkeää, että omaat toimeen tarttuvan työskentelyotteen ja olet nopea oppimaan. Hyvien vuorovaikutustaitojen lisäksi toivomme sinulta sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Rekrytointikonsultin tehtävissä pääset työskentelemään monipuolisesti rekrytointitehtävien eri vaiheissa aina työnhakuilmoitusten luomisesta työntekijän palkkaukseen ja perehdyttämiseen asti ja kaikkea siltä väliltä. Päätoimialana Levillä on hotelli- ja ravintola-ala, mutta et pelkää laittaa jalkaasi turvakenkiä ja viedä tarvittaessa työkamppeita rakennustyömaille.
Tehtäviisi kuuluu mm. työhakemusten käsittelyä, työnhakijoiden haastatteluja ja aktiivista yhteydenpitoa asiakkaiden kanssa. Pääset myös kehittämään työnantajamielikuvaamme ja osallistumaan erilaisiin rekrytointitapahtumiin ja yhteistyöhön sidosryhmien kanssa.

Levillä työ tehdään itsenäisesti, mutta sinulla on koko Lapin alueen vahva tuki työssäsi ja saat työhön kattavan perehdytyksen. Tiimin ja työyhteisön merkitys on meille Bolttilaisille kuitenkin tärkeää ja autamme ja tuemme toisiamme jokapäiväisessä työssä.

Miksi juuri meille?

Meillä pääset mukaan rentoon ja huumorintajuiseen porukkaan, jota yhdistää aito tekemisen meininki sekä halu onnistua ja kehittyä yhdessä.
Tarjoamme sinulle aluksi määräaikaisen työsuhteen, joka kestää huhtikuun 2022 loppuun saakka, mutta yhteisenä tavoitteenamme on että työllistyt yritykseemme vakituiseksi työntekijäksi. Työsuhde on kokoaikainen. Työn aloitus on heti sopivan henkilön löydyttyä, kuitenkin viimeistään marraskuun alussa.

Mitä muuta tarjoamme sinulle:
• reilun peruspalkan ja bonukset hyvästä työstä
• Itsenäisen työn
• mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhösi ja yleiseen työnjakoon
• ketterän organisaation, jossa hyvät ideasi voidaan toteuttaa hyvinkin nopeasti
• näköalapaikan alan muutosten tuulissa

Jos tunnistat tästä itsesi ja mielit mukaan kasvavaan joukkoomme, lähetä CV:si ja hakemuksesi sähköisesti Boltille ja lisää mukaan myös palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa HR- päällikkö Mari Lahtinen joko sähköpostilla mari.lahtinen@bolt.works tai puhelimitse 050 4018 134.

Lisää tietoa yrityksestämme ja menestystarinastamme löydät verkkosivuiltamme www.bolt.works.

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja HoReCan suurimmat toimijat.

Tarjoamme sinulle:

  • Aina vähintään TES:n mukaisen, hyvän palkan sekä bonusta erinomaisesta työstä.
  • Työterveyspalvelut käyttöösi heti ensimmäisestä päivästä alkaen.
  • Laadukkaat työvaatteet ja -varusteet.
  • Erinomaisen mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin.
  • Ammatti- ja kielitaitoista apua sekä neuvontaa työsuhdeasioihin.
  • Käyttöösi Boltin oman sovelluksen, jonka kautta haet tulevia töitä nopeasti ja helposti sekä tavoitat yhteyshenkilösi vaivatta.
  • 250 euron suosittelubonuksen sinulle ja suosittelemallesi kaverille, kun teillä tulee 300 työtuntia täyteen Boltilla (edellyttää voimassa olevaa työsuhdetta Boltilla).

Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n ja Rakennusteollisuusliiton RT:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Lähetä siis hakemuksesi, niin otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

Rekrytointikonsultiksi Leville

Kittilä
Kokopäiväinen

Julkaistu 14.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus