Skip to main content

Rekrytointikonsultti/Asiakasvastaava, StaffPoint Oy, Kaupan-toimiala, Jyväskylä

Tule meille kollegaksi! Haemme nyt uutta myynnistä ja rekrytoinnista innostunutta työkaveria Jyväskylän toimipisteeseemme.

Kaupan-toimialan tiimimme on hauska, nuorekas, innovoiva ja siihen kuulu 12 aivan upeaa ja erilaista rekrytointikonsulttia ja myynnin ammattilaista.

Työtehtävistäsi noin 70% painottuu rekrytointiin ja loput 30% asiakasvastaavan myynnillisiin tehtäviin.
Rekrytointikonsulttina tehtävänäsi on erilaisten rekrytointiprosessien läpivieminen itsenäisesti sekä tiimiä tukien. Asiakasvastaavan hatun päälle laittaessasi vastaat oman alueesi asiakkuuksien kokonaisvaltaisesta hoidosta ja uusasiakashankinnasta. Lisäksi roolissasi huolehdit asiakas- ja työntekijätyytyväisyydestä sekä pyrit löytämään parhaat ratkaisut asiakkuuksiesi muuttuviin tilanteisiin yhdessä asiakkaan ja tiimimme kanssa.

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet parhaimmillasi nopeatempoisessa työssä ja nautit haasteista. Luonteeltasi olet ulospäinsuuntautunut ja ihmisistä kiinnostunut. Viestit selkeästi niin suullisesti kuin kirjallisestikin ja esiinnyt luontevasti ja vakuuttavasti videon lisäksi myös ryhmän edessä.

Työtehtävien sisältöön vaikuttaa myös oma osaamisesi. Olet tärkeä osa valtakunnallista Kaupan-tiimiämme ja tehtävässäsi tuet toimialamme strategista kasvua.

Kyseessä on vakituinen kokoaikainen työsuhde ja työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.
Älä jätä hakemista viime tippaan! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja kutsumme sopivia ehdokkaita videohaastatteluun.

Edellytämme sinulta

Tehtävässä menestymisen aakkoset lähtevät siitä, että olet tietysti huipputyyppi. Sinulta löytyy aitoutta ja innokkuutta työtä kohtaan, vuorovaikutustaitoja sekä periksiantamatonta otetta oikean henkilön löytymiseen.

Lisäksi myyntibensaa virtaa suonissasi, haistat hyvin myynnin paikat ja olet valmis kurvaamaan asiakkaan luo omalla autolla nopeastikin. Tässä hommassa pärjäät, mikäli olet omatoiminen ja sinulla pysyy useat langat käsissä samaan aikaan.

Meistä olisi todella mahtavaa, jos sinulta löytyisi kokemusta kaupan toimialalta, rekrytoinnista ja / tai B2B-myynnistä. Koulutustaustasi voi olla esim. AMK-tutkinto tai vastaava.

Englanti taipuu sinulta luontevasti ja suomen kielellä olet suullinen verbaalitaiteilija. Opit näppärästi uusien järjestelmien käytön ja IT-taidot ovat hyvin hallussa.

Tarjoamme sinulle

Me tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä Suomen monipuolisimman henkilöstöpalveluyrityksen mukana voimakkaasti kasvavalla henkilöstöpalvelualalla. Pääset osaksi asiantuntijaorganisaatiota ja lupaamme, että opit uutta joka päivä. Bonuksena tietenkin mielenkiintoiset asiakkuudet, valtakunnallisen yrityksen uramahdollisuudet sekä koko konsernin tuki.

Hauskan ja kannustavan tiimin ympärillesi, joista jokainen haluaa, että menestyt työssäsi!

ME-jouston, joka mahdollistaa mm. viikon etätyön Espanjan Fuengirolan toimistollamme tai Lapissa kaamoksen aikaan.

Sportti&Kulttuuripassin

Kiinnostuitko?

Kerro minulle miksi olisit kiva uusi työkaverini! Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV ja palkkatoiveesi hakemukseesi.

Haastattelut aloitamme jo hakuaikana ja valinta tehdään heti parhaan henkilön löydyttyä, joten toimithan ripeästi.
Ensimmäinen haastattelukierros tullaan tekemään videohaastatteluna. Lähetämme haastattelukutsun sähköpostitse, joten pidäthän omaasi silmällä.

Heräsikö kysymyksiä? Lisätietoja tehtävästä antaa Resurssipäällikkö Anna-Riikka Ylismaa (lähiesimies) keskiviikkona 12.5 klo. 14-15 välillä tai tiistaina 18.5 klo. 14-16 välisenä aikana. Valitettavasti muina aikoina en pysty vastaamaan puhelintiedusteluihin.

Lisätietoja

Anna-Riikka Ylismaa
Resurssipäällikkö
0207206303
anna-riikka.ylismaa@staffpoint.fi
StaffPoint Oy, Ruoholahdenkatu 14, 00180 Helsinki

Rekrytointikonsultti/Asiakasvastaava, StaffPoint Oy, Kaupan-toimiala, Jyväskylä

Keski-Suomi
Jyväskylä
Kokopäiväinen
1 - 2 vuotta
Alempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 14.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus