Skip to main content

Remonttityöntekijä vahinkokohteisiin

Etsimme osaavaa REMONTTITYÖNTEKIJÄÄ VAHINKOKOHTEISIIN asiakasyrityksellemme Iisalmen alueelle.

Työtehtäviisi kuuluu muun muassa vahingoittuneiden rakenteiden purku ja uusien rakentaminen (esim. väliseinät), saunojen remontointi ja kalusteasennukset.
Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löytyessä ja töitä on osaavalle tekijälle pitkäksi aikaa.

Toivomme, että sinulla on kokemusta huoneistoremonteista ja pystyt työskentelemään itsenäisesti. Koska töitä tehdään ihmisten kodeissa, ihmisläheiset asiakaspalvelutaidot ovat olennaiset. Eduksesi katsomme myös kokemuksen laatoitus- ja vedeneristystöistä. Eduksi katsotaan myös voimassa oleva työturvakortti, ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus.

Yhtä tärkeää kuitenkin on myös hyvä asenne ja rivakka ote työntekoon!

Laita hakemuksesi tulemaan pian, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Lisätietoja:

Heidi Hämäläinen 040 558 9342
heidi.hamalainen@sihti.fi

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen ja toimii osana Adecco-konsernia. Tavoitteenamme on kulkea henkilöstöpalveluiden etulinjassa ja olla alan pätevin pelaaja!

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.sihti.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa: Heidi Hämäläinen, heidi.hamalainen@sihti.fi

Remonttityöntekijä vahinkokohteisiin

74700 Kiuruvesi
Kokopäiväinen

Julkaistu 22.07.2021

Jaa työpaikkailmoitus