Skip to main content

Rengasasentaja sesonkiin, Kuopio

SESONKITYÖNTEKIJÖITÄ RENGASSESONKIIN KUOPIOON

Haemme palvelupisteisimme eri puolille Suomea sesonkityöntekijöitä rengassesonkiin. Sesonkityöntekijöille on palvelupisteissä tarjolla erilaisia tehtäviä aina renkaiden pesusta varastotehtäviin ja itse renkaiden asennukseen. Koulutamme ja perehdytämme valitut henkilöt tehtäviin. Hae rohkeasti mukaan!

Odotamme hakijoilta työtä pelkäämätöntä asennetta, joustavuutta, halua oppia uutta ja palvella asiakkaistamme parhaalla mahdollisella tavalla. Olet ahkera, aktiivinen ja oma-aloitteinen. Arvostamme aiempaa kokemusta rengasalalta ja ajokorttia, mutta nämä eivät ole välttämättömyys.  Olet myös fyysisesti hyvässä kunnossa, sillä työ on fyysisesti raskasta.

Koulutus ja perehdytys alkaa syys- lokakuun aikana ja työtehtävät pian sen jälkeen kestäen arviolta joulukuun alkuun asti keleistä riippuen. Tarvitsemme myös pysyvästi vahvistusta joukkoihimme, joten tämä saattaa olla sinulle päänavaus kohti toistaiseksi voimassa olevaa sopimusta!

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.9.2021 mennessä

Lisätietoja tehtävistä voit kysyä palvelupisteen päälliköltä Jan Heikkiseltä  jan.heikkinen@euromaster.com puh. 050 5491772

Suomen Euromaster Oy tarjoaa näköalapaikan rengaspalveluiden ja autohuollon parissa alan ammattilaisille ja sellaiseksi haluavalle. Kattava verkostomme ympäri Suomen ja globaalin toimijan prosessit mahdollistavat jatkuvan ammatillisen osaamien kehittämisen sekä oman halun ja mielenkiinnon mukaan omissa työtehtävissä kehittymisen sekä mahdollisuuden yrityksen sisällä kasvaa vaativampiin tehtäviin. Tule mukaan osaksi ammattilaisten joukkoa!

Rengasasentaja sesonkiin, Kuopio

Kuopio
Kokopäiväinen

Julkaistu 22.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
50 000 000 - 99 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus