Skip to main content

Rengasasentajia

Hei sinä ajoneuvoasentaja, jolta löytyy kädentaitoja, hallitset auton etupuskurista takapuskuriin ja kaiken siltä väliltä! Haemme nyt RENGASASENTAJIA Kuopiossa toimiville asiakkaillemme.


Työhösi kuuluu renkaiden vaihtoa ja tasapainotuksia, kumien asennusta ja muita yleisiä rengasasentajan töitä. Autoalan on sinulle tuttua ja olet päässyt sinuiksi huoltolaitteiden kanssa.


Edellytämme sinulta kokemusta/osaamista:

-huolto- ja korjaustöistätöistä

-auton rakenteesta ja järjestelmistä

-asiakaspalvelusta


Eduksesi katsomme ajoneuvoalan ammattitutkinnon, automekaanikon koulutuksen tai vastaavan automekaanikon koulutuksen.


Etsimme oma-aloitteisia ja hyvillä asiakaspalvelutaidoilla varustettuja luottotekijöitä. Hyvällä työasenteella varustetulla ja ahkeralle tekijällä on mahdollisuus vakinaistua asiakasyrityksemme kirjoille.


Lisätietoja:


Rosa Pitkänen 040 481 1405

rosa.pitkanen@adecco.fi


Heidi Hämäläinen 040 558 9342

heidi.hamalainen@adecco.fi


Meidän intohimomme on yhdistää lahjakkaat tekijät parhaiden ja mielenkiintoisimpien työnantajien kanssa! Me Adeccolla tarjoamme vuoden jokaisena päivänä tuhansille tekijöille töitä, joissa he pääsevät hyödyntämään nykyisiä taitojaan ja tuemme mahdollisuuksissa kehittää uutta osaamista tulevaisuutta varten - olemme apunasi urasi eri käänteissä. Kauttamme löydät monipuolisesti erilaisia työtehtäviä eri aloilta aina asiakaspalvelusta asiantuntijatehtäviin, logistiikasta tuotantoon ja teollisuuteen, IT-alalta taloushallintoon niin osa-aikaisissa kuin kokoaikaisissa työsuhteissa ympäri Suomen.


Visionamme on olla Suomen pätevin ja kestävimmällä pohjalla toimiva henkilöstöpalvelualan työnantaja. Tarjoamme modernin työelämän vaihtoehtoja sekä ylivertaisen palvelukokemuksen ja asiantuntemuksen.


Välitämme taidolla, voitamme luottamuksella.


Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.adecco.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Heidi Hämäläinen, heidi.hamalainen@sihti.fi

Rengasasentajia

Kuopio
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 22.07.2021

Jaa työpaikkailmoitus