Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Rengasasentajia syyssesonkiin

Se olisi syksy taas tuloillaan ja asiakkaamme kaipaa ahkeria työntekijöitä renkaanvaihtosesonkiin.
Me tarjoamme sinulle nykyaikaiset ja siistit toimitilat, mahtavat työkaverit sekä mahdollisuuden kartuttaa kokemusta rengashommista. Aikaisempi kokemus katsotaan eduksi, muttei välttämätöntä.

Työt alkavat arviolta lokakun aikana kestäen n. kuukauden ajan. Työvuorot ajoittuvat pääsääntöisesti klo 8-17 välille, sekä lauantaisin klo 10-14. Laita hakemus tai soita.

Hae sesonkitöihin NYT!

Reippaalle ja taitavalle tekijälle hommia löytyy varmasti, joten jätä hakemuksesi pian nettisivujemme sihti.fi kautta.

Voit myös sopia haastatteluajan puhelimella.
Jyrki 050 4444461

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen ja toimii osana Adecco-konsernia. Tavoitteenamme on kulkea henkilöstöpalveluiden etulinjassa ja olla alan pätevin pelaaja!

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.sihti.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Jyrki Malinen, +358 504444461, jyrki.malinen@sihti.fi