Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Rengasasentajia sesonkitöihin Euromasterille

Vaikka talveen on vielä aikaa, on aika kääntää katseet kohti tulevia talvikelejä. Haemme Kajaanin seudulle rengasasentajia syksyn sesonkiin, maamme johtavaan rengasalan yritykseen Suomen Euromaster Oy: lle.

Rengasasentajana tulet toimimaan osana loistavaa tiimiä, mikä vastaa renkaiden vaihdosta ja pesusta ja rengasvaraston ylläpidosta. Tehtäviin saattaa kuulua myös renkaiden kuljettamista yrityksen varastoille.

Hakijalta toivomme:

  • Hyvää ja oppivaa asennetta
  • Perustuntemusta renkaiden vaihdosta joko työn tai harrastusten kautta
  • Oma-aloitteisuutta
  • Sopivaa fyysistä kuntoa renkaiden käsittelemistä varten

Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen huollon ja asennuksen työtehtävistä, mutta se ei ole välttämättömyys. Tärkeintä on kuitenkin halu ja kyky kehittyä työssä. Koulutus tehtäviin tapahtuu työn ohessa kokeneiden alan asiantuntijoiden opastuksella. B- luokan ajokortti on eduksi, mutta ei välttämätön.

Töitä tehdään lähtökohtaisesti kello 8–16 välisenä aikana, mutta sesongin aikana on hyvä varautua, myös viikonloppuvuoroihin.

Kiinnostuitko? Haethan tehtävään viipymättä oheisen linkin kautta, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja avoimet tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Jäikö jokin askarruttamaan? Lisätietoa antaa tarvittaessa henkilöstökonsultti Jani Haapaniemi, jani.haapaniemi@barona.fi 050 5059211.

Hae paikkaa viimeistään 03.10.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: jani.haapaniemi@barona.fi, 050 5059211

Euromaster Oy

Suomen Euromaster Oy on maamme johtavia rengasalan yrityksiä ja kuulumme Michelin-konserniin. Tunnettujen rengasmerkkien lisäksi tarjoamme kaikki rengasalan palvelut sekä autohuoltopalveluita. Euromasterilla on lähes 80 palvelupistettä ympäri Suomea, ja Euromasterilla työskentelee n. 400 henkilöä.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Rengasasentajia sesonkitöihin Euromasterille

Barona Teollisuus
Kajaani
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 04.10.2021

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja