Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Rengasasentajia syksyn sesonkiin

Hei Sinä! Ovatko ajoneuvot sinulle jo entuudestaan tuttuja ja viihdyt näiden parissa?

Hienoa, sillä Vaasan Euromasterilla on avoinna useampi rengasasentajan paikka syksyn sesonkityöhön. Työt alkavat rengassesongin alkaessa loka-marraskuussa ja töitä on sesongin loppuun asti eli noin kuukausi.

Euromaster on Euroopan suurin rengasliikeketju - mutta silti palvelemme asiakkaitamme hyvinkin paikallisella tasolla, aina heidän henkilökohtaiset rengastarpeensa huomioon ottaen. Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua, rengasalan erinomaista asiantuntemusta, asiakkaillemme omistautumista sekä kattavan tuote- ja palveluvalikoiman. Euromasterin rengas-, vanne- ja lisävarustevalikoima on markkinoiden laajimpia

Päätehtävänä on vaihtaa renkaat henkilö- ja pakettiautoihin. Lisäksi työtehtäviin kuuluvat renkaiden puhdistus ja varastointi. Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa ja valmiutta tehdä töitä ripeässä työtahdissa.

Aiemmasta rengas- tai autoalan työkokemuksesta on etua työssä onnistumiseen. Tehtävään annetaan kuitenkin perehdytys, joten tärkeintä on hyvä asenne ja halu oppia, vaikka aiempaa kokemusta ei vielä olisikaan kertynyt. Työajat sijoittuvat pääosin arkisin klo 8-17 välille, mutta sesongin kiireessä on hyvä, jos sinulla on mahdollisuus työskennellä myös tuon ajan ulkopuolella. Palkkaus on työehtosopimuksen mukainen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, soita Adeccon henkilöstökonsultti Minna Nummelinille, 040 357 2654 / minna.nummelin@adecco.fi. CV:n voit jättää osoitteessa www.adecco.fi. Haku päättyy 15.10. ja haastatteluja käydään jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Minna Nummelin, minna.nummelin@adecco.fi

Rengasasentajia syksyn sesonkiin

Vaasa
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 16.10.2021

Jaa työpaikkailmoitus