Skip to main content

Rengasmyyjä Lappeenranta

 

Oletko etsimämme tiimimme puuttuva autohuollon ja rengasalan ammattilainen?

Haemme Lappeenrannan palvelupisteeseemme

MYYJÄÄ

Haemme ammattitaitoista rengas- ja autohuoltomyyjää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Lappeenrantaan. Omaat kiinnostuksen alaan sekä työkokemusta vastaavista tehtävistä. Tehtäviisi kuuluu kevyen ja raskaan kaluston rengasmyynti sekä autohuoltomyynti.

Osallistut omalta osaltasi myös palvelupisteen kehittämiseen ja prosessien läpivientiin konseptimme vaatimalla tavalla.

Hakijalta toivomme asiakaspalveluhenkisyyttä, myynnillisyyttä, työtä pelkäämätöntä asennetta, joustavuutta sekä kokemusta kevyen ja raskaan kaluston rengasmyynnistä. Arvostamme myös osaamista autohuollon myynnistä kokemusta B2B-myynnistä. Olet aktiivinen, oma-aloitteinen ja oppimishaluinen, mutta myös reilu tiimi pelaaja. C-ajokortti katsotaan eduksi.

Suomen Euromaster Oy tarjoaa näköalapaikan rengaspalveluiden ja autohuollon parissa alan ammattilaisille ja sellaiseksi haluavalle. Kattava verkostomme ympäri Suomen ja globaalin toimijan prosessit mahdollistavat jatkuvan ammatillisen osaamisen kehittämisen sekä oman halun ja mielenkiinnon mukaan omissa työtehtävissä kehittymisen sekä mahdollisuuden yrityksen sisällä kasvaa vaativampiin tehtäviin. Tule mukaan osaksi ammattilaisten joukkoa!

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen kuitenkin viimeistään 30.1.2022 mennessä.

Lisätietoja antaa palvelupisteen päällikkö Janne Riikonen puh. 045 7750 0200 tai janne.riikonen@euromaster.com

Suomen Euromaster Oy on maamme johtavia rengasalan yrityksiä ja kuulumme Michelin-konserniin. Tunnettujen rengasmerkkien lisäksi tarjoamme kaikki rengasalan palvelut sekä autohuoltopalveluita. Euromasterilla on lähes 80 palvelupistettä ympäri Suomea. Suomessa Euromasterilla työskentelee n. 400 henkilöä.

Rengasmyyjä Lappeenranta

Lappeenranta
Kokopäiväinen

Julkaistu 14.01.2022

Yrityksen liikevaihto: 
50 000 000 - 99 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus