Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Rengasmyyjä VRP-Mäkelä Oy:lle

VRP-Mäkelä Oy on palvellut asiakkaitamme 25 vuoden kokemuksella. Tilavat toimitilamme löytyvät aivan 8-tien varresta, Eurajoelta. VRP-Mäkelä Oy on toiminut renkaiden myynti ja asennustöiden parissa vuodesta 1996 alkaen ja yrityksemme periaate on ollut tyytyväiset asiakkaat, joita palvellaan ilman ajanvarausta sesongeista huolimatta. Valikoimissamme on parhaat merkit riippumatta siitä, mihin ajoneuvoon renkaita tai vanteita etsit. Tutustu lisää meihin osoitteessa: https://vrp-makela.fi/

Etsimme asiakkaallemme VRP-Mäkelä Oy:lle RENGASMYYJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen.

Olet sitten harrastelija tai kokeneempi konkari, niin tämä paikka saattaa olla sinun! Etsimme tiimiimme rengasmyyjää, joka vastaa henkilöautojen renkaiden myynnistä, tilauksista sekä varastosta.

Työssäsi tulet vastaanottamaan työtilauksia ja palvelemaan asiakkaitamme. Toivomme sinulta hyvää organisointitaitoa, myyntihenkisyyttä ja rengastietoutta. Lisäksi omaat hyvät it-taidot, vuorovaikutustaidot sekä olet reipas tiimipelaaja. Palvelemme asiakkaitamme myös englannin kielellä, joten toivomme sinulta englannin kielen osaamista.

Eduksesi katsotaan jos omaat kuorma-auto- ja/tai maatalouskoneista kokemusta.

Työpäiväsi tulee koostumaan asiakaspalvelusta, myynnistä, puhelimeen ja sähköposteihin vastaamisesta, töiden organisoinnista ja tilauksista sekä varastonhoidosta.

Tukenasi on osaava ja pitkän kokemuksen omaava kahdeksan henkinen tiimi. Arvostamme hyvää asiakaspalvelua ja meillä on vakaa asiakaskunta.

Tarjoamme sinulle vakituisen, kokoaikaisen työn. Työaika on ark. 8-17 ja sesonkiaikana myös lauantaisin 9-13.

Tarjoamme myös työterveyspalvelun ja mahdollisen puhelinedun. Rekrytointi hoidetaan yhteistyössä Go On Porin kanssa. Työllistyt suoraan asiakkaan kirjoille.

Koetko olevasi hakemamme tiimipeluri? Jätä hakemus verkkosivujemme kautta viimeistään 1.8.2021 mennessä palkkatoiveineen. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoa tehtävästä antaa Go On Porin yrittäjä Minttu Porri, sähköpostitse [email protected] tai puhelimitse arkisin 9-16 välillä numerosta 044-9802042.

 *

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Rengasmyyjä VRP-Mäkelä Oy:lle

27100 Eurajoki
Kokopäiväinen

Julkaistu 02.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti