Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Revontulivahti, Arctic Snow Hotel

Arctic Snow Hotel & Glass Igloos on ainutlaatuisia kokemuksia lumen ja jään parissa tarjoava perheyritys Rovaniemen Lehtojärvellä ja Joulupukin pajakylässä. Lasi-iglut ja lumihotelli tarjoavat taatusti mieleenpainuvan yöpymiselämyksen Lapin revontulten ja luonnon ympäröimänä Lehtojärven rannalla. Lumesta tehty sauna sekä ravintoloiden paikalliset herkut eivät taatusti jätä ketään kylmäksi! Lue lisää: https://arcticsnowhotel.fi/fi/

Arctic Snow Hotel & Glass Igloos etsii nyt tulevaan talvisesonkiin yövirkkua ja itsenäistä REVONTULIVAHTIA.

Revontulivahti valvoo silloin kuin muut nukkuu - revontulivahdin tärkein tehtävä on tarkkailla revontulien heräämistä ja hälyttää asiakkaat vahtikelloa painamalla kokemaan revontulien tanssi taivaalla. Lisäksi työtehtäviin kuuluu tarvittaessa mm. alueella lumitöiden tekemistä mönkijällä sekä muita pieniä lomakylän askareita alueella. Toivomme hakijalta vastaavista tehtävistä aiempaa kokemusta.

Edellytämme hakijalta luotettavuutta, itsenäistä työotetta, B-ajokorttia ja autoa sekä mieluiten aiempaa kokemusta mönkijästä ja lumitöistä. Työ alkaa 22.9.2021 ja päättyy 31.3.2021. Työvuoro sijoittuu öihin, klo 22-06. 

Työsuhteen ehdoissa noudatamme ohjelmapalvelualan työehtosopimusta. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille. Asunto järjestyy tarvittaessa. 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Go Onin Anna Rinnekallio; [email protected]

Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten varmista paikkasi ja hae jo tänään! Tehtävää haetaan täyttämällä hakemus sivuillamme www.go-on.fi "Hae työpaikkaa" linkin kautta. Olemme yhteydessä hakemusten perusteella. 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Revontulivahti, Arctic Snow Hotel

Lappi
Rovaniemi
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 20.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti