Skip to main content

Rikkihappotehtaiden käyttöinsinööri

Boliden Harjavalta hakee käyttöinsinööriä rikkihappotehtaille

Boliden Harjavalta on tehokas, vastuullinen ja kansainvälinen kuparin ja nikkelin jalostaja. Tuotamme metalleja eurooppalaisille teollisuusasiakkaille kannattavasti ja korkealaatuisesti. Nikkelisulattomme on ainoa Euroopassa ja Harjavallan sulatolla kehitetyllä energiatehokkaalla teknologialla valmistetaan lähes puolet maailman kuparista. Päätuotteitamme ovat kupari, nikkeli, kulta, hopea ja rikkituotteet.

Yrityksen kuparisulatto, nikkelisulatto ja rikkihappotehtaat sijaitsevat Harjavallassa ja kuparielektrolyysi Porissa. Palveluksessamme työskentelee 550 eri alojen ammattilaista. Yrityksen vuoden 2020 tuotannon arvo oli 1,6 miljardia euroa.

 

Tehtävät

Käyttöinsinöörinä vastaat rikkihappotehtaiden tuotantotoiminnoista sekä prosessien kehittämisestä yhdessä kunnossapidon, projektiorganisaation ja laitetoimittajien kanssa. Lisäksi vastuualueeseesi sisältyy Suurteollisuuspuiston vesilaitoksen toiminnan ja suorituskyvyn varmistaminen. Tehtäviisi kuuluvat myös turvallisuus- ja ympäristöasioiden hoitaminen ja raportointi

 

Koulutus ja vaatimukset

Olet hakemamme henkilö, jos sinulla on diplomi-insinöörin tai insinöörin tutkinto, hallitset kemian prosessien perusteet sekä kykenet soveltamaan osaamistasi käytännön toiminnassa. Tehtävässä on etua prosessinohjaus- ja prosessidiagnostiikkajärjestelmien osaamisesta sekä kunnossapidon perusteiden ja materiaalitekniikan tuntemuksesta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä yhteistyöja johtamistaitoja, sillä toimit aktiivisessa yhteistyössä alueen eri toimijoiden kanssa

 

Tule meille töihin!

Tule kehittämään ja toteuttamaan toimintaamme osana kannustavaa ja osaavaa tiimiämme! Tarjoamme sinulle erittäin kattavat henkilöstöedut hyvinvointisi tueksi niin töissä kuin vapaa-ajalla sekä jatkuvasti eteenpäin kehittyvän työyhteisön, jossa viedään muutosta eteenpäin tulevien sukupolvien hyväksi – ylpeästi ja yhdessä!