Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Tuotantotyöntekijä Linjateräs Oy:lle Tampereelle

"Linjateräs Oy perustettiin vuonna 1965 ja ensimmäinen automaattinen maalauslinjamme starttasi 1970-luvulla. Siitä asti olemme vakavaraisena perheyrityksenä kehittäneet uusia innovaatioita ja kasvattaneet toimintaamme asiakkaidemme parhaan edun mukaisesti - määrätietoisesti ja haasteita kaihtamatta.

Korkea laatu on meille äärimmäisen tärkeää. Tarkan laadunvalvonnan ja toiminnanohjauksen ohella henkilöstöämme koulutetaan koko ajan. Seuraamme alan trendejä tarkasti, jotta pystymme tarjoamaan sinulle laatua paitsi tänään, myös jatkossa. Haluamme olla markkinoiden laadukkain kokonaisratkaisujen tarjoaja. Laadukkuus eri aspekteineen mahdollistaa laatujohtajuuden. Linjateräkselle on myönnetty sekä ISO 9001:2015 laatusertifikaatti että ISO 14001:2015 ympäristösertifikaatti.

Haluamme toimia esimerkillisesti kaikin tavoin ja henkilöstömme työterveys ja -turvallisuus ovat meille ensisijaisen tärkeitä. Siksi toteutamme erilaisia turvallisuutta parantavia ratkaisuja ja monitoroimme niitä koko ajan. Siisteys on myös osa laatua ja turvallisuutta, josta pidämme huolen joka päivä."

Etsimme nyt Linjateräs Oy:n ammattitaitoiseen ja huumorintajuiseen tuotannon tiimiin uutta työtoveria

TUOTANTOTYÖNTEKIJÄN

työtehtäviin. Kyseessä on vakituinen työsuhde ja valittu henkilö työllistyy suoraan Linjateräksen omaksi työntekijäksi. Kyseessä on kokoaikainen työ (40 h/vko).

Työssäsi käytät tuotannon toiminnanohjausjärjestelmää apunasi. Ripustat tuotteita käsin linjastolle (ja raskaimmat tuotteet ripustat sähkönostimen avulla), ja hyödynnät työssäsi fyysistä kuntoasi sekä kappaleiden hahmotuskykyäsi. Työsi on tietynlaista "tetristä"; sinun tulee työssäsi hahmottaa, miten tuotteet ripustetaan linjastolle tarpeeksi tiiviisti. Lisäksi työskentelytyylisi on ennakoiva, eli tiedät toiminnanohjausjärjestelmää seuraamalla, mitä tuotteita sinun on seuraavaksi haettava jo valmiiksi ripustamista varten.

Menestyt tehtävässä, jos olet itseohjautuva, oma-aloitteinen, positiivisen työasenteen omaava ja omaat hyvän fyysisen kunnon.

Teet työtä kolmessa vuorossa arkena (viikko aamua, viikko iltaa, viikko yötä).

Palkkauksesi sovitaan osaamisesi mukaan. Työ alkaa sopimuksen mukaan syksyn 2021 aikana.

Hyvä yhteishenki ja fiilis ovat toimivan yrityksen perusta. Vaikka työ, sen laatu ja muut työhön liittyvät seikat otetaankin aina vakavasti, itseään ei aina tarvitse ottaa. Huumori, yhdessä oleminen ja yleinen positiivisuus kuuluvat tärkeänä osana Linjateräksen ilmapiiriin. Toivomme siis sinulta, että jaat nämä arvot Linjateräksen kanssa.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, niin kuulisimme sinusta mielellämme lisää! Haethan tehtävää kotisivujemme www.adecco.fi kautta mahdollisimman pian, koska aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta rekrytointikonsultti Sanna Heikkilä, sanna.heikkila@adecco.fi, p. 040 5753 208.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Noora Heinonen, noora.heinonen@adecco.fi

Tuotantotyöntekijä Linjateräs Oy:lle Tampereelle

Adecco
Tampere
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 29.11.2021

Jaa työpaikkailmoitus