Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Romumetallin käsittelijä, Eurajoki

Romumetallin käsittelijä Eurajoelle vuorotyöhön

Etsimme määräaikaisen työhön murskauslaitokselle monipuolista osaajaa metallien sekä muiden materiaalien käsittelyyn.

Työ on pääosin 2-vuorotyötä.Työtehtävät ovat moniasia kierrätystalouden parissa. Osallistut romumetallien käsittelyyn, osaat polttoleikata metallia ja tunnistat eri metallilaatuja. Jonkinlaisesta hitsaustaidosta on plussaa. Käsittelet akkuromua, romuautoja,katalysaattoreita, elektroniikkaromua, SER-romua sekä puu -ja rengasjätettä.

Työtehtäviin perehdytetään ja koulutetaan, joten kaikkea ei tarvitse heti osata. Hyvällä asenteella pärjää jo pitkälle. Työtä tehdään pääosin ulkona, joten et kaihda huonojakaan sääoloja. Toki työvarusteet ovat aina kelin mukaiset. Asiakaspalvelu kuuluu myös työnkuvaan.

Työturvallisuus- ja tulityökortti pakolliset. Sinulla on ajokortti ja iso plussa on, jos osaat käsitellä kaivinkonetta ja muutkin laitteet pysyvät käsissäsi.

Sopimus solmitaan ensin määräaikaisena työsuhteena, jonka jälkeen tarkastellaan mahdollista jatkoa. Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen Go On:n nettisivujen kautta viimeistään 30.1.2022 mennessä. Aloitamme hakemuksien käsittelyn jo hakuajalla. Lisätietoja tehtävästä sekä hakuun liittyen antaa Go On Pori arkisin 9.00-16.00 puh. 0449802826 tai [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Romumetallin käsittelijä, Eurajoki

27100 Eurajoki
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 31.01.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti