Skip to main content

Röntgen-, laboratorio- tai sairaanhoitaja

Kiinnostaisiko työskennellä monipuolisten ja mielenkiintoisten Kliinisen fysiologian alaan kuuluvien tehtävien parissa. Entä houkuttaisiko säännöllinen päivätyö, hyvä perehdytys ja mukavat työkaverit.
Haemme RÖNTGENHOITAJAA, SAIRAANHOITAJAA tai LABORATORIOHOITAJAA vakituiseen tehtävään Jorvin sairaalan kliinisen fysiologian yksikköön. Voit aloittaa meillä sopimuksen mukaan.
Olitpa röntgenhoitaja, sairaanhoitaja tai laboratoriohoitaja työnkuvaasi kuuluu monipuoliset kliinisen fysiologian alaan kuuluvat tutkimukset. Tutkimusvalikoimaan kuuluvat erilaiset keuhkojen ja sydämen toimintakokeet. Tavoitteenamme on oikea-aikainen ja turvallinen kuvantaminen sekä laadukas asiakaskohtaaminen, tulet työskentelemään avainroolissa näiden toteutumiseksi. Kiinnostuksesi mukaan työpäiviin tuo vaihtelua erilaiset kehittämis- ja vastuutehtävät. Mahdollistamme säännölliset ja mielenkiintoiset koulutukset, niin HUSin sisällä kuin ulkopuolella.
Meillä HUSissa olet osa huippuammattilaisten joukkoa. Työhösi saat tiimin ja osastonhoitajan tuen, sekä laadukkaan perehdytyksen. HUSin työntekijänä sinulla on mahdollisuus saada henkilökunta-alennuksia esimerkiksi terveyttä edistävistä palveluista, useista liikuntakeskuksista sekä useilta muilta yrityksiltä. Meiltä on käytössä työsuhdematkalippuseteli, voit kysyä myös työsuhdeasuntoja sekä edullisia viikkovuokralla olevia loma-asuntoja.
Saatat olla etsimämme hoitaja, jos kiinnostuit yllä olevasta ja viihdyt työssäsi erilaisissa tilanteissa ja toimintaympäristöissä. Olet kenties motivoitunut kehittymään asiantuntijana, mutta ennen kaikkea toivomme sinun olevan tiimipelaaja. Tervetuloa työkaveriksemme!

Röntgenhoitaja: Laillistettu röntgenhoitaja.
Sairaanhoitaja: Laillistettu sairaanhoitaja.
Laboratoriohoitaja: Laillistettu laboratoriohoitaja.
Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

WWW-osoite: http://www.hus.fi
Yhteystiedot: Osastonhoitaja Riitta Tahraoui, puh. 050 428 4367
Työpaikan osoite: 02740 ESPOO
Palkkaus: KVTES
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 18.05.2021 klo 23:59
Ilmoitus jätetty: 04.05.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Röntgen-, laboratorio- tai sairaanhoitaja

HUS
Espoo
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 14.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus