Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suositellut työpaikat

Röntgenhoitaja HUS Diagnostiikkakeskus Radiologia

Tervetuloa työskentelemään uuteen keväällä 2022 valmistuvaan röntgenyksikköön Kouvolaan! Kaipaatko työhösi haasteita ja monipuolisuutta? Haluaisitko työskennellä eturintamassa hyvän asiakaskokemuksen ja laadukkaan hoidon varmistamiseksi?

HUS Diagnostiikkakeskus on Suomen johtava kliinisten laboratorio- ja kuvantamispalvelujen tuottaja. HUS Diagnostiikkakeskuksen pääasiallinen toiminta-alue on HUS-kuntayhtymän erikoissairaanhoito ja HUSiin kuuluvien kuntien perusterveydenhuolto sekä Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän (Kymsote) ja Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin (Eksote) alueen laboratorio- ja kuvantamistoiminta. HUS Diagnostiikkakeskuksessa työskentelee noin 4000 laboratorio- ja kuvantamisalan asiantuntijaa ja toimintaa on yli 170 toimipisteessä.

Etsimme röntgenhoitajaa vakituiseen työsuhteiseen HUS Helsingin yliopistolliseen sairaalaan. Tehtävät sijoittuvat Kouvolan Pohjois-Kymen sairaalan röntgenyksikköön ja keväällä 2022 valmistuvaan Ratamokeskukseen. Tehtävä täytetään 1.10.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tarvitsemme uuden osaajan röntgenhoitajatiimiimme Ratamokeskuksen valmistuttua. Työskentelet eri ikäisten potilaiden parissa, lisäksi osallistut päivittäisen toiminnan suunnitteluun ja organisointiin. Työ on kolmivuorotyötä päivystävässä sairaalassa.

Tehtäviisi voi kuulua tavanomaisten perusröntgentutkimusten lisäksi tietokonetomografiatutkimuksia, mammografioita ja ultraäänitutkimuksia sekä eri modaliteeteilla tehtäviä toimenpiteitä.

Odotamme sinulta reipasta ja positiivista asennetta, asiakaspalvelutaitoa, halua kehittää omaa työtä sekä innokkuutta ottaa vastaan uusia haasteita. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää asiakaslähtöisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä työskennellä itsenäisesti.

Tarjoamme monipuolisen työympäristön päivystävän sairaalan innostavassa työyhteisössä. Meillä HUSissa olet osa huippuammattilaisten joukkoa. Isona työnantajana pystymme tarjoamaan hyvät mahdollisuuden urakehitykseen organisaation sisällä.

Tule onnellisten ihmisten joukkoon! Lähetä hakemuksesi hakuajan loppuun (16.9) mennessä.

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu röntgenhoitaja.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Ma-to osastonhoitaja Anne Leppämäki p. 044 521 8760 anne.leppamaki@hus.fi

Röntgenhoitaja HUS Diagnostiikkakeskus Radiologia

HUS
Kouvola
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 19.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus