Skip to main content

Röntgenhoitaja HUS Diagnostiikkakeskus Radiologia

Kiinnostaako sinua monipuolinen ja vaihteleva työ päivystävällä röntgenosastolla?

HUS Diagnostiikkakeskus vastaa valtakunnallisesti useista erityisosaamista ja -tekniikkaa vaativista tutkimuksista sekä yliopistosairaalalle kuuluvasta tutkimuksesta ja opetuksesta. Tarjoamme monipuolisen ja haasteellisen tehtäväkuvan radiologian vastuualueella.

Haemme röntgenhoitajaa vakinaiseen työsuhteeseen HUS Kuvantaminen Malmin sairaalan röntgenosastolle. Osasto on päivystävä yksikkö, jossa työ on kolmivuorotyötä. Osastolla tehdään natiivi-, ultraääni-, tietokonetomografia- ja magneettitutkimuksia. Tehtävä täytetään 4.10.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tehtävä edellyttää vahvaa osaamista natiivi- ja tietokonetomografiatutkimuksista, sitoutumista kolmivuorotyöhön, itsenäistä joustavaa työotetta ja hyviä yhteistyötaitoja. Työkokemus päivystysaikaisesta toiminnasta katsotaan hakijalle eduksi.

Edellytämme sitoutumista tarvittaessa työskentelemään myös Haartmanin sairaalan röntgenissä.

Työ Malmin sairaalan röntgenosastolla tarjoaa röntgenhoitajalle haasteellisen ja monipuolisen työn toimivassa moniammatillisessa työyhteisössä sekä mahdollisuuden kehittyä eri modaliteettien taitavaksi osaajaksi.

Tule hyvän työn tekijäksi HUSiin! Lähetä hakemus hakuajan loppuun (29.9.2021) mennessä.

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu röntgenhoitaja.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Kysy rohkeasti lisätietoja. Osastonhoitaja Marjut Pawsey p. 050 427 2025
 

Röntgenhoitaja HUS Diagnostiikkakeskus Radiologia

HUS
Helsinki
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 15.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus