Skip to main content

Röntgenhoitaja Radiologia

Pystytkö toimimaan potilaan parhaaksi muuttuvissa tilanteissa, joustavasti ja nopeasti? Haluat kehittyä osaajana ja toimia työyksikkösi parhaaksi. Tule osaksi Peijaksen röntgenin huipputiimiä.

HUS Diagnostiikkakeskus vastaa valtakunnallisesti useista erityisosaamista ja -tekniikkaa vaativista tutkimuksista sekä yliopistosairaalalle kuuluvasta tutkimuksesta ja opetuksesta. Tarjoamme monipuolisen ja haasteellisen tehtäväkuvan radiologian vastuualueella.

Etsimme röntgenhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen HUS Helsingin yliopistolliseen sairaalaan. Tehtävä sijoittuu HUS Kuvantamisen, Peijaksen sairaalan röntgenosastolle.

Peijaksen sairaalan röntgenosasto sijaitsee Vantaalla ja on erikoissairaanhoidon päivystävä röntgenosasto, jossa työ on kolmivuorotyötä. Osastollamme tehdään natiivi-, ultraääni-, läpivalaisu-, tietokonetomografia- ja magneettitutkimuksia. Työyksikkömme tarjoaa työntekijälle mahdollisuudet kehittyä näiden modaliteettien taitavaksi osaajaksi. Toivomme hakijalta sitoutumista työskentelemään kolmivuorotyössä, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, itsenäistä työotetta sekä oman ammattitaidon kehittämistä ja ylläpitoa. Tehtävässä katsotaan eduksi kokemus tietokonetomografiatyöskentelystä, magneettiosaamisesta sekä päivystysaikaisesta toiminnasta.

Meillä HUSissa olet osa huippuammattilaisten joukkoa. Isona työnantajana pystymme tarjoamaan hyvät mahdollisuudet urakehitykseen organisaaton sisällä. Monipuolisessa työssä kuulut tiimiin, jossa pyrimme kannustamaan ja tukemaan toinen toisiamme.

HUS tarjoaa työntekijöilleen laajoja työsuhde-etuja, kuten työsuhdematkalipun, työnantajan tukeman lounaan, mahdollisuuden työsuhdeasuntoon, vuokrattavia lomamökkejä, alennuksia liikunta- ja kulttuuriharrastusten parissa, ja monia muita etuja.

Tehtäväkohtainen palkka määräytyy SOTE-sopimuksen mukaan. Lisäksi maksetaan työkokemuslisää maksimissaan 8%.

Lähetä hakemus hakuajan loppuun (27.10.2021) mennessä. 

Tule onnellisten ihmisten joukkoon!

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu röntgenhoitaja.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Kysy rohkeasti lisätietoja osastonhoitaja Susanna Bergman p. 050 427 9337.
 

Röntgenhoitaja Radiologia

HUS
Vantaa
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 14.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus