Skip to main content

Ruiskuvalukoneenhoitaja

Uponor kehittää veteen liittyviä ratkaisuja tulevien sukupolvien parhaaksi. Tuotteemme ja palvelumme turvalliseen veden jakeluun, energiatehokkaaseen lämmitykseen ja viilennykseen sekä luotettavaan yhdyskuntatekniikkaan mahdollistavat kestävämmän elinympäristön. Autamme asiakkaitamme asunto-, liike- ja julkisessa rakentamisessa, teollisuudessa, kunnissa sekä vesi- ja voimalaitoksissa työskentelemään nopeammin ja tehokkaammin. Uponorin palveluksessa on noin 3 700 ammattilaista 26 maassa Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Vuonna 2020 Uponorin liikevaihto oli noin 1,1 miljardia euroa. Uponor Oyj on listattu Nasdaq Helsingissä. www.uponor.com

Haemme Uponor Infra Oy:n Nastolan tehtaalle ruiskuvalukoneenhoitajaa. Kyseessä on noin kuusi kuukautta (6 kk) kestävä määräaikainen työtehtävä. Työ suoritetaan keskeytymättömässä kolmivuorossa. Hakuaika 20.6.2021 saakka, mutta täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä.

Työ sisältää ruiskuvalukoneiden aloitus-, lope­tustyötä sekä koneiden ja apulaitteiden valvonta- ja säätötyötä siten, että koneilta valmistuvat tuotteet täyttävät annetut laatuvaatimukset. Tehtävässä poistat ruiskuvalukoneilta ja robottisolusta häiriöitä ja pyrit selvittämään niiden aiheuttajan. Lisäksi tarkkailet koneiden, muottien ja robottien sekä kuljettimien toimintaa. Tarpeen mukaan teet puhdistus- ja säätötyötä sekä vikailmoituksen muille vuoroille, tuotannon työnjohdolle ja tuotannonsuunnitteluun. Aloitus- ja seisokkiraportointi kuuluu myös osana työhön. Robottipakkaussolussa huolehdit tiivisteiden, laatikoiden ja etikettien riittävyydestä.

Odotamme sinulta teknistä, tehtävään soveltuvaa koulutusta esim. muovitekniikan mekaanikko-, tai erikoisammattitutkintoa. Tehtävä vaatii ruiskuvalutekniikan ja laatujärjestelmien sekä normaalien tietokoneohjelmien osaamista. Systemaattinen toiminnankehitys on myös osa tehtävää, jota meillä suoritetaan WCO-menetelmän (World Class Operations) avulla.

Lisäksi edellytämme hakijalta hyviä vuorovaikutustaitoja, hyvää yhteistyökykyä sekä itsenäistä päätöksentekokykyä. Tehtävää suoritetaan pienryhmissä vaihtelevissa olosuhteissa, joten joustavuus ja positiivinen asenne katsotaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antavat Harri Mikkola p. 020 129 2393 ja Janne Eerola p. 020 129 2424.

Hae tehtävään 11.6.2021 mennessä

Ruiskuvalukoneenhoitaja

15560 Nastola
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 11.06.2021

Jaa työpaikkailmoitus