Skip to main content

Park Alandia Hotell är ett familjeägt bolag där laganda, att ha kul på jobbet och att brinna för det man gör står i fokus. Hos oss jobbar cirka 30 personer året runt och i sommar behöver vi ännu förstärkning av 2 pigga och glada kollegor till vår städavdelning.

Vårt hotell är 4-stjärnigt och för vårt team är det viktigt att våra rum är välstädade och att vårt hotell är rent så att våra gäster trivs och får en härlig upplevelse hos oss. Det är också med stolthet vi kan säga att våra gäster tycker vi gör ett bra jobb!

Dina arbetsuppgifter som våningsstädare i vårt hotell består främst av städning och bäddning av hotellrum.

Personliga egenskaper
Vi ser gärna att du tycker om ordning och reda, är noggrann och tycker om att ha rent och snyggt omkring dig. Du har ett öga för det lilla extra och förstår vikten av god service och du är en given lagspelare som hjälper dina kollegor där det behövs! Under arbetspasset är det under högsäsong et högt tempo, att vara snabb och effektiv utan att stressa är naturligt för dig.

Kvalifikationskrav
Erfarenhet av tidigare arbete inom lokalvård är meriterande men inte ett krav. Du behöver ha god fysik och vara uthållig då arbetet kan vara fysiskt krävande. Vi ser gärna att du kan svenska eller alternativt god engelska. Vi önskar att du är minst 17 år gammal.
Inskolning igår.

Arbetstid
Arbetstiden är mellan klockan 11-15, 5 dagar i veckan, under veckans alla dagar.

Har du frågor kontakta husfru Tittie Sundelin.

WWW-osoite: http://www.parkalandiahotel.com
Yhteystiedot: Husfru Tittie Sundelin, tittie@parkalandia.com, 018-14130
Työpaikan osoite: Norra Esplanadgatan 3, 22100 MARIEHAMN
Palkkaus: enligt kollektivavtal
Työ alkaa: mitten av juni
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 1 - 3 kk
Haku päättyy: 17.06.2021 klo 23:59
Jätä hakemus: Vi ser framemot att läsa din ansökan och hoppas du skickar in den tillsammans med din CV redan idag på jobb@parkalandia.com!

Sista ansökningsdag är den 17.06.2021, men intervjuer kommer att ske löpande och platserna kan bli tillsatta innan sista ansökningsdag.
Ilmoitus jätetty: 10.06.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

.

Rumstädare

Park Alandia Hotell Ab
Maarianhamina
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 10.06.2021

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Maarianhamina
Maarianhamina
Maarianhamina
Maarianhamina