Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Ruokakaupan moniosaaja (35-37,5h/vko), K-Market Etu-Lyötty, Oulu

Hakuaika alkaa: 02.08.2022
Hakuaika päättyy: 17.08.2022

Ruokakaupan moniosaaja ( 35 - 37,5h/vko )

Haemme vakituiseen työsuhteeseen tiimimme vahvistukseksi ja avainpelaajaksi palveluhenkistä ja reipasta ruokakaupan moniosaajaa. Viikkotyöaikasi on 35 - 37,5 tuntia. Haemme tehtävään ammattilaista, joka on tehtävässään idearikas, asiakaspalvelun ammattilainen sekä ymmärtää tuloksellisen työskentelyn merkityksen. Kykenet ottamaan tarvittaessa vastuullesi jonkin kaupan osastoista ja vastaamaan sen kannattavuudesta sekä kehittämisestä.

Olet jo valmiiksi ammattitaitoinen moniosaaja, jolla on kokemusta (vähintään 2 vuoden ajalta) ruokakaupan eri osa-alueilta. Hektisyys ja muuttuvat tilanteet ovat osa kauppamme arkea, joten arvostamme positiivista ja toimeen tarttuvaa asennetta. Päivittäisiä työtehtäviäsi ovat valikoiman kehittäminen, tilaaminen, kuormien käsittely, sesonkisuunnittelu sekä myynti- ja asiakaspalvelutehtävät. Ruokakaupassa työskentely on fyysistä, joten hyvä fyysinen kunto on eduksi. Olet tiimipelaaja ja teet mielelläsi yhteistyötä kollegojesi kanssa.

Toivomme sinulta:

- aiempaa kokemusta ruokakaupan alasta sekä vastaavista tehtävistä
- asiakaslähtöisyyttä ja liiketoiminnallista ajattelua
- vastuunottokykyä ja kykyä itsenäiseen työhön
- vuorovaikutustaitoja sekä rohkeutta tuoda omia ajatuksia esiin
- halua kehittyä ja oppia uutta
- suomen kielitaitoa
- vähintään 18 vuoden ikää

Tarjoamme sinulle:

- itsenäistä ja monipuolista työtä, jossa tunnet varmasti onnistumisen tunteita ja haasteita, joista on mahdollista oppia.
- mahtavan asiakaskunnan
- sinua tukevan työyhteisön ja kauppiaat
- mahdollisuuden päästä suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta

Edellytämme aitoa kiinnostusta ja sitoutumista tulokselliseen työskentelyyn. Kaupallisesta peruskoulutuksesta, Veikkauksen ja K-ryhmän järjestelmien tuntemisesta on etua.

Osana K-ryhmää tarjoamme sinulle lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena oman työsi ohella. Palkkaus TES / sopimuksen mukaan.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 17.8.2022 mennessä osoitteeseen [email protected].

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa kauppias Juha Mikkola, [email protected] / 040 7449206

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Ruokakaupan moniosaaja (35-37,5h/vko), K-Market Etu-Lyötty, Oulu

Kesko Oy Kauppiaat
Pohjois-Pohjanmaa
Oulu
Vakituinen

Julkaistu 18.08.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti