Skip to main content

Ruokakaupan osaaja K-Supermarket, Kangasala

Ruokakaupan osaaja Kangasalan K-Supermarkettiin!

Tule osaksi iloista ja vauhdikasta joukkoamme Kangasalan K-Supermarkettiin!

K-Supermarket Kangasala etsii iloista asiakaspalvelijaa ja tehokasta hyllyttäjää kokoaikaiseen (37,5h/vko) työsuhteeseen. Osa-aikainen työsuhde on myös mahdollinen niin halutessasi.

Työ sisältää monipuolisia työtehtäviä kassatyöskentelystä hyllytystyöhön ja asiakaspalveluun eri osastoillamme. Jos sinulla on vahvaa palvelutiski- ja tuoreosastokokemusta, voi työnkuvasi olla myös niihin painottuva.

Olethan hyväkuntoinen, yhteistyökykyinen, huumorintajuinen ja oma-aloitteinen ruokakaupan osaaja, joka haluaa kehittyä ja kehittää. Olethan myös valmis työskentelemään kaikkina kaupan aukioloaikoina.

Jos kiinnostuksesi heräsi, lähetä työhakemus ja CV sähköpostilla kauppiaalle 15.6.2021 mennessä osoitteeseen [email protected]

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Ruokakaupan osaaja K-Supermarket, Kangasala

Kesko Oy Kauppiaat
Pirkanmaa
Kangasala
Kokopäiväinen

Julkaistu 16.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti