Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Ruokamestari (37,5h/vko) K-Citymarket Savonlinna

Hakuaika alkaa: 08.08.2022
Hakuaika päättyy: 21.08.2022

Ruokamestari haussa vastaamaan uudistuvasta, kaupungin ruokaisammasta palvelupisteestämme! Intohimonasi on ruoka, ja ajatuksesi pursuavat inspiraatiota mitä herkullisimmista ruokaratkaisuista ja upeimmista esille laitoista… No hei, myö etsitään just Sinua mukaan uudistamaan palvelulinjastoamme yhä entistä upeammaksi!

Meillä on monipuolinen, vastuullinen ja ruoka-alan ammattitaitoa vaativa työtehtävä avoinna uudistuvaan palvelupisteeseemme. Etsimme joukkoomme Ruokamestaria vastaamaan liha-, kala-, kotikeittiö- & takeaway-tuotteiden palvelupisteestämme kokoaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen.

Ruokamestarina työtehtäviisi kuuluu kokonaisvaltaisesti kaikki palvelulinjastoon liittyvät työtehtävät upeiden esillepanojen rakentamisesta tuotteiden tilaamisen hallintaan, kampanjapelin hallintaan, tuoreuden takaamiseen sekä sesongin tuotteiden trendien tuntemiseen ja uuden kehittämiseen. Käsittelet taitavasti lihaa ja kalaa sekä kehität intohimolla uusia herkullisia tuotteita helpottamaan asiakkaidemme arkea. Vastaat kaupungin upeimmasta palvelulinjastosta kokonaisuutena ja työskentelet yhdessä mahtavien työkavereiden kanssa. Vastaat palvelulinjaston tiimin ammattitaidosta ja toimivuudesta, osaat jakaa työtehtäviä. Meillä saat toteuttaa omia visioitasi upeasta palvelupisteen ruokatarjonnasta, vain mielikuvituksesi on rajana!

Työskentelet tarvittaessa myös muilla ruokaosastoillamme. Tärkeimpänä työtehtävänä meillä jokaisella työporukassamme on tietenkin asiakaslupausten lunastaminen ja asiakkaidemme yllättäminen mainiolla palvelulla! Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa. Teemme yhdessä asiakkaillemme viihtyisää ja upean elämyksellistä ruokakauppaa joka päivä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan syyskuun 2022 aikana.
Palkkaus sopimuksen mukaan.

Odotamme sinulta:
- ammattitaitoa, inspiroitumista ja intohimoa ruokaan
- vahvaa kokemusta ruoan parissa työskentelystä
- lihan ja kalan käsittelytaitoja
- vastuunottokykyä ja paineensietokykyä
- iloista asiakaspalveluasennetta, hyviä sosiaalisia taitoja
- tiimityökykyä
- Ruokamestarin tehtävään sopivaa koulutusta: kokki, keittäjä, kaupan alan koulutus, muu sopiva koulutus
- sujuvia digitaalisten tietojärjestelmien käyttötaitoja
- valmiutta työskennellä kaikkina kaupan aukioloaikoina
- sujuvaa suomen kielen taitoa
- hygieniapassia

Katsomme eduksi työkokemuksen vastuullisista tehtävistä ravintola- tai kaupan alalla.

Tarjoamme sinulle:
- innostavan, monipuolisen ja vastuullisen työn Ruokamestarina
- mahdollisuuden toteuttaa omia visioitasi
- lupsakan työympäristön savolaisessa työporukassamme
- kokoaikaisen työsuhteen
- vakituisen työsuhteen
- työpaikan huippusijainnilla Savonlinnan keskustassa
- K-ryhmän henkilökuntaedut

Tehdään hyvä kauppa – tule töihin paikalliseen savonlinnalaiseen yritykseen. #TiältäPäin

Hae Ruokamestarin tehtävää 21.8.2022 mennessä. Täytämme paikan heti, kun sopiva henkilö löytyy. Hakemuksesi voi olla vapaamuotoisena kirjallisena hakemuksena tai vaikka videon muodossa. Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi sähköpostitse osoitteeseen [email protected]. Sähköpostin otsikoksi kirjoita ”TYÖHAKEMUS RUOKAMESTARI”. Kerro hakemuksessasi milloin voisit aloittaa työt.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mona Vänskä, puh. 040 7494741.

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Ruokamestari (37,5h/vko) K-Citymarket Savonlinna

Kesko Oy Kauppiaat
Savonlinna
Vakituinen

Julkaistu 22.08.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti