Skip to main content

Ryhmäesihenkilö Baronalle Kuusamoon

Etsimme nyt innostavaa ryhmäesihenkilöä Kuusamoon vastaamaan Oomi- energian henkilöasiakaspalvelussa työskentelevästä tiimistä. Esihenkilötyön lisäksi pääset vaikuttamaan palvelukeskuksemme toimintaan ja toimintamallien kehitykseen. Oomin asiakaspalvelussa etsitään parhaita ratkaisuja heidän asiakkailleen, joten myös sinun roolisi esihenkilönä on tärkeä!

Innostutko sinä tiimisi onnistumisista sekä ihmisten johtamisesta? Haluatko olla mukana luomassa parasta työyhteisöä, jossa tekemisen ilo välittyy myös loppuasiakkaille? Oletko valmentava ja työntekijöiden työpanosta arvostava esihenkilö? Nautitko laadukkaista asiakaskohtaamisista sekä myynnistä ja sen tehostamisesta? Mikäli vastasit kyllä, niin meillä saattaa olla sinulle tiiminvetäjän paikka avoinna!

Päätehtävänäsi on auttaa ja valmentaa omaa tiimiäsi pääsemään asetettuihin tavoitteisiin – on se sitten mikä vain tehokkuuden, laadun tai myynnin osa-alueista. Toivomme uudelta ryhmäesihenkilöltämme vahvaa sparrausosaamista, mikä on yksi iso avain tiimiläisten henkilökohtaisten vahvuuksien löytämiseen. Haussa on tiimin toiminnan kehittäjä, jolla on aito kiinnostus esihenkilötyöhön ja ihmisiin. Meille erityisen tärkeää on työhyvinvoinnin ylläpito, joten päivittäisessä työssäsi pääset vaikuttamaan myös tämän kehittämiseen. Näiden lisäksi esihenkilön vastuulle kuuluu uusien työntekijöiden perehdyttäminen, tiimin substanssiosaamisen varmistaminen sekä tarvittaessa myös asiakasrajapinnassa työskentely. Yhdessä palvelupäällikön kanssa muihin päivittäisiin tehtäviin kuuluvat myös erilaiset HR-tehtävät ja työvuorosuunnittelu.

Olisi mahtavaa, jos sinulta löytyisi jo jotain näistä ominaisuuksista:

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta esimiestehtävistä, erityisesti jos olet jo ehtinyt hankkimaan kokemusta myynnillisen asiakaspalvelun tuottamisesta ja johtamisesta. Toivomme löytävämme henkilön, jolla on jo näyttöjä oman tiiminsä/työkavereidensa motivoinnista ja menestyksekkäistä tuloksista. Ennen kaikkea haemme kuitenkin sitä ”tyyppiä”, joka uskaltaa heittäytyä ja löytää tarvittaessa aina yksilökohtaisia ratkaisuja ja toimintatapoja. Sinulta löytyy sekä matkustusvalmius tarvittaessa että kielitaitoa kommunikoida myös englannin kielellä. Eduksesi katsomme energia-alan tuntemuksen.

Mitä haluamme puolestamme tarjota sinulle:

Osana esihenkilötiimiä pääset vaikuttamaan toiminnan kehittämiseen, jakamaan osaamistasi sekä kehittymään ammattilaiseksi esihenkilötyössä. Teemme sinulle töihin kiinni pääsemisen mahdollisimman helpoksi ja järjestämme heti työsuhteen alkuun perehdytyksen työtehtäviin. Tärkein valttikorttimme on kuitenkin mahtava työporukka, jossa uskotaan yhdessä tekemisen voimaan! Ryhmäesihenkilötyöskentelee tiiviisti koko työyhteisön kanssa ja vastaa tuloksistaan palvelupäällikölle. Tehtävä on kokoaikainen 37,5 h/vko ja työvuorot voivat sijoittua palveluajan mukaisesti klo 8-20 välille. Työt alkavat nopealla aikataululla heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kysyttävää? Ole rohkeasti yhteydessä!

Jos sinulla jäi vielä kysyttävää, olethan yhteydessä Marko Lohilahteen arkisin klo 10-15. Tavoitat Markon numerosta +358407226674.

Hae paikkaa viimeistään 04.07.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: nina.toivanen@barona.fi, 044 4914673

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona luo uramahdollisuuksia Suomessa tai kansainvälisesti asiakaspalvelun ja myynnin työtehtävissä. Tarjoamme monipuolisesti työtehtäviä sekä vasta-alkajille että kokeneemmille konkareille. Avullamme työntekijä voi kehittää uraansa yksilöllisesti siihen suuntaan, jonka hän valitsee. Hoidamme työsuhteet laadukkaasti ja pidämme osaajistamme huolta. Meillä työt joustavat elämän rinnalla. Baronalaiset tunnetaan ratkaisukeskeisestä ja hätkähtämättömästä asenteesta sekä hyvästä yhteishengestä – tervetuloa joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Ryhmäesihenkilö Baronalle Kuusamoon

Barona
Kuusamo
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 10.06.2021

Jaa työpaikkailmoitus