Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Ryhmäpäällikkö (mekaniikkaryhmä), Millog Oy Riihimäki

Haemme Riihimäelle TVJ -toimialalle mekaniikkaryhmään

RYHMÄPÄÄLLIKKÖÄ


Millainen tehtävä sinua odottaa? 

Johdat noin 15 hengen ryhmää, joka koostuu mekaniikka- ja kylmälaiteasentajista sekä asiantuntijoista. Ryhmän tehtäviin kuuluu laaja-alaisesti erilaisten ilmatorjuntaohjus- ja tutkajärjestelmien mekaaninen kunnossapito ja niihin liittyvät asiantuntijatyöt. Tehtäviisi kuuluu esimiestyön lisäksi ryhmän toiminnan ja laadun kehittäminen sekä vastaat oman ryhmäsi työturvallisuudesta. Raportoit tehtävässäsi osastopäällikölle.

Työviikkosi koostuu monipuolisesta kokonaisuudesta esimiestyötä ja asiakasyhteistyötä. Esimerkkityöviikkosi sisältää sekä ihmisten että asioiden päivittäistä johtamista ja oman tiimisi työssä onnistumisen edellytysten mahdollistamista, esimiestyöhön kuuluvia hallinnollisia tehtäviä, tuotannon karkeasuunnittelua sekä tuotannon kehityshankkeisiin osallistumista.  


Olisitko etsimämme osaaja? 

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää vähintään AMK-tasoista koulutusta tekniikan alalta (esim. insinööri) tai muuta vastaavaa koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta esimiestehtävistä tuotantoympäristössä ja näyttöä laadukkaasta esimiestyöstä. 

Sinulla on reipas asenne, systemaattinen ajattelutapa, hyvät vuorovaikutustaidot sekä kyky itsenäiseen työskentelyyn ja toiminnan kehittämiseen. Arvostamme monipuolista teollisuusalojen ja puolustusteollisuuden tuntemusta. Tehtävä edellyttää satunnaista matkustusvalmiutta ja suomen kielen lisäksi englannin kielen taitoa. Lisäksi katsomme eduksi LEAN-menetelmien tuntemuksen ja hallinnan sekä kokemuksen kunnossapidon tietojärjestelmien (mm. SAP) käytöstä.


Mitä tarjoamme sinulle? 

Tarjoamme vastuullisen ja monipuolisen tehtävän vakaassa organisaatiossa ja kannustavassa työyhteisössä, jossa panostamme henkilöstömme hyvinvointiin sekä työn ja toimintatapojen kehittämiseen. Meillä pääset hyödyntämään jo hankkimaasi osaamista sekä kehittymään edelleen. 

Lupaamme sinulle hyvän perehdytyksen, koulutusta esimiestyön tueksi sekä koko organisaation tuen työssä onnistumiseen. Voisiko Millog olla työpaikkasi? Tutustu meihin täällä.


Lisätiedot & hakeminen

Tehtävästä antaa lisätietoja osastopäällikkö Tapani Asikainen, puh. 040 315 7563 / etunimi.sukunimi@millog.fi  Tapanin tavoitat seuraavina ajankohtina: 12.5 klo 14-16, 17.5 klo 8-9 ja 18.5 klo 9-11. 

Kuullaan pian hakemuksen merkeissä! Täytä hakemuksesi viimeistän 24.5.2021 verkkosivujemme kautta osoitteessa Avoimet työpaikat – Ainutlaatuisia elämyksiä | Millog  


Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Olemme savuton työpaikka. Lisätietoja www.millog.fi


Ryhmäpäällikkö (mekaniikkaryhmä), Millog Oy Riihimäki

Riihimäki
Vakituinen

Julkaistu 25.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei tiedossa

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja