Skip to main content

Säästöpankkiiri, henkilöasiakkaat, asiantuntija

Haemme Kajaaniin työkaveria

säästöpankkiiri, henkilöasiakkaat, asiantuntija

Meille säästöpankkiireille on erityisen tärkeää tyytyväisten asiakkaidemme taloudellisen hyvinvoinnin varmistaminen. Tahdomme aidosti olla asiakkaidemme talouden kumppani ja edistää heidän suunnitelmiensa toteutumista.

Oletko rohkea ja sinulla on vahvat myynnilliset näytöt sekä vankka rahoitusalan kokemus? Nautitko kokonaisvaltaisten rahoitusratkaisujen rakentamisesta asiakkaille ja asiakkaan talouden valmentamisesta? Tällöin olet hakemamme säästöpankkiiri!

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja merkityksellisen tehtäväkokonaisuuden, jossa sinun on mahdollista päästä hyödyntämään vahvuuksiasi ja kehittämään osaamistasi. Tehtävässäsi painottuu nykyisten asiakkaidemme taloudellisesta hyvinvoinnista huolehtiminen. Arkeesi kuuluu myös tiivis yhteistyö Sp-Kodin kiinteistönvälittäjien kanssa, uusien henkilöasiakkaiden kohtaaminen sekä toiminimiasiakkaiden ja yrittäjien henkilökohtaisten pankkiasioiden kokonaisvaltainen hoitaminen.

Työsi on eri palvelukanavissa tapahtuvaa vaativaa asiakaslähtöistä myynti- ja neuvontapainotteista työtä, toimenpiteiden suunnittelua ja kokonaisvaltaista asiakkuuksien hoitamista. Meille on tärkeää, että kaikessa tekemisessäsi välittyy asiakkaallemme Säästöpankkikokemuksen ja arvojemme mukainen toiminta.

Pääasiallinen työntekemispaikka on Kajaanissa. Kohtaamme asiakkaamme joustavasti hänelle sopivimman palvelukanavan kautta ja asiakastarpeet huomioiden meillä on mahdollisuus myös osittaiseen etätyöhön. Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva työsuhde.

Toiminnassamme korostuvat työntekijöidemme viihtyvyydestä huolehtiminen, asiakaslähtöisyys sekä asiantuntijuuden kehittäminen. Työyhteisössämme panostetaan hyvään ja rohkaisevaan työilmapiiriin, työkaverin jeesaamiseen ja jatkuvaan uudistumiseen asiakkaidemme hyväksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Ilkka Kytökorpi p. 044 532 1310.

Jätä hakemuksesi viimeistään 3.10.2021 mennessä. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Säästöpankkiiri, henkilöasiakkaat, asiantuntija

Säästöpankki Optia
Kajaani
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 13.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus