Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Säästöpankkiiri, perintäasiantuntija

Haemme Iisalmeen työkaveria

säästöpankkiiri, perintäasiantuntija

Meille säästöpankkiireille on erityisen tärkeää tyytyväisten asiakkaidemme taloudellisen hyvinvoinnin varmistaminen. Tahdomme aidosti olla asiakkaidemme talouden kumppani ja edistää heidän suunnitelmiensa toteutumista.

Pitkäaikaisen työkaverimme siirtyessä toisiin tehtäviin haemme perintäasiantuntijaa. Oletko asiakaspalveluhenkinen ja onko sinulla kokemusta rahoitusalalta? Tällöin olet hakemamme säästöpankkiiri!

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja merkityksellisen tehtäväkokonaisuuden, jossa sinun on mahdollista päästä hyödyntämään vahvuuksiasi ja kehittämään osaamistasi. Perintäasiantuntijana työhösi kuuluu pehmoperintä sekä erilaiset perintätehtävät. Toimit tiiviissä yhteistyössä yksiköidemme kanssa ja olet myös aktiivinen asiakkaidemme suuntaan.

Tehtävässä menestyminen edellyttää rahoitusalan kokemusta, rohkeaa työotetta, tarkkuutta ja vastuullisuutta. Tehtävässä onnistumista edistävät erinomaiset yhteistyötaidot ja paineensietokyky. Tärkein vahvuutesi on asenteesi ja halu onnistua. Odotamme sinulta kiinnostusta monipuolisiin tehtäviin sekä tahtoa oman osaamisen jatkuvaan kehittämiseen. Meille on tärkeää, että kaikessa tekemisessäsi välittyy asiakkaallemme Säästöpankkikokemuksen ja arvojemme mukainen toiminta.

Pääasiallinen työntekemispaikka on Iisalmessa ja meillä on mahdollisuus myös osittaiseen etätyöhön. Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva työsuhde. Tehtävän vaativuusluokka on 4.2.

Toiminnassamme korostuvat työntekijöidemme viihtyvyydestä huolehtiminen, asiakaslähtöisyys sekä asiantuntijuuden kehittäminen. Työyhteisössämme panostetaan hyvään ja rohkaisevaan työilmapiiriin, työkaverin jeesaamiseen ja jatkuvaan uudistumiseen asiakkaidemme hyväksi.

Jätä hakemuksesi 29.5.2022 mennessä.

Voit halutessasi lähettää myös lyhyen esittelyvideosi tulevalle esihenkilöllesi Tiia Takalalle [email protected].

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa perintäyksikön johtaja Tiia Takala, p. 044 732 1001.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Säästöpankkiiri, perintäasiantuntija

Säästöpankki Optia
Iisalmi
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 30.05.2022

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti