Skip to main content

Primary tabs

Samankaltaisia työpaikkoja

Säästöpankkiiri, yritysasiakkaat, asiakkuuspäällikkö

Haemme Iisalmeen työkaveria: säästöpankkiiri, yritysasiakkaat, asiakkuuspäällikkö

Meille säästöpankkiireille on erityisen tärkeää tyytyväisten asiakkaidemme taloudellisen hyvinvoinnin varmistaminen. Tahdomme aidosti olla asiakkaidemme talouden kumppani ja edistää heidän suunnitelmiensa toteutumista.

Oletko rohkea ja sinulla on vahvat myynnilliset näytöt ja mahdollisesti jo kokemusta rahoitusalalta? Nautitko yritysasiakkuuksien kokonaisvaltaisesta kehittämisestä ja asiakkaan liiketoiminnan kasvattamisesta? Tällöin olet hakemamme säästöpankkiiri!

Asiakkuuspäällikkönä tehtäviisi kuuluu uusien yritysasiakkaiden hankkiminen ja nykyisten, vastuullasi olevien asiakkuuksien kokonaisvaltainen kehittäminen sekä liiketoiminnan kasvattaminen.

Työskentelyotteesi on itsenäinen ja kehität asiakkuuksia aktiivisesti sekä pitkäjänteisesti yhdessä pankin muiden asiantuntijoiden kanssa. Pääasiallinen työntekemispaikka on Iisalmessa, mutta kohtaamme asiakkaamme joustavasti hänelle sopivimman palvelukanavan kautta. Meillä on mahdollisuus myös osittaiseen etätyöhön. 

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii sujuvaa yhteistyötä asiakkaiden lisäksi myös työkavereiden kesken. Arvostamme aiempaa kokemusta yritysasiakkuuksien hoitamisesta, tärkeintä on kuitenkin palava halusi auttaa yrityksiä menestymään. Tunnet yritysten toimintaympäristön ja sinulla on taito löytää asiakkaalle parhaiten sopiva ratkaisu. Rohkeus on yksi tärkeä vahvuutesi ja tiimipelaajana osaat iloita myös työkavereiden onnistumisista.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkokonaisuuden kasvavassa pankissa, jonka toiminnassa korostuvat asiakaslähtöisyys, paikallisuus sekä asiantuntijuuden jatkuva kehittäminen.

Jätä hakemuksesi 6.11.2022 mennessä linkistä. Voit halutessasi lähettää myös lyhyen esittelyvideosi tulevalle esihenkilöllesi Jussi Kauppiselle [email protected]. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja asiakkuuspäällikön tehtävästä antaa myyntijohtaja Jussi Kauppinen p. 044 714 2558.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Säästöpankkiiri, yritysasiakkaat, asiakkuuspäällikkö

Säästöpankki Optia
Iisalmi
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 07.11.2022

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä

Primary tabs

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti