Skip to main content

Säästöpankkiiri, yritysasiakkaat, asiantuntija

Haemme Ouluun työkaveria

säästöpankkiiri, yritysasiakkaat, asiantuntija

Meille säästöpankkiireille on erityisen tärkeää tyytyväisten asiakkaidemme taloudellisen hyvinvoinnin varmistaminen. Tahdomme aidosti olla asiakkaidemme talouden kumppani ja edistää heidän suunnitelmiensa toteutumista.

Oletko rohkea, oma-aloitteinen ja onko sinulla vankkaa rahoitusalan kokemusta yritysasiakkaiden parissa? Nautitko asiakkuuksien kokonaisvaltaisesta kehittämisestä ja asiakkaan liiketoiminnan kasvattamisesta? Tällöin olet hakemamme säästöpankkiiri!

Merkittävä osa tehtävääsi yritystiimissämme on AsOy-asiakkaiden ja isännöitsijäyhteistyön hoitaminen ja palvelumallin kehittäminen koko Säästöpankki Optian toimialueella yhdessä kollegoidesi kanssa. Työhösi kuuluu myös uusasiakashankintaa sekä nykyisten asiakkuuksien asiantuntevaa ja kannattavaa hoitamista.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii sujuvaa yhteistyötä asiakkaiden lisäksi myös pankin sisällä ja Säästöpankkiryhmässä. Odotamme sinulta rahoituspalveluiden vahvaa osaamista, yritystoiminnan tuntemista sekä asiakaslähtöistä palvelutarpeiden tunnistamista. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja vahva myynnillinen toimintaote. Kokemus toimintamallien kehittämisestä on eduksi työssäsi.

Työskentelyotteesi on itsenäinen, oma-aloitteinen ja aktiivinen. Verkostoituminen on sinulle luontevaa. Tunnet yritysten toimintaympäristön ja sinulla on taito löytää asiakkaalle parhaiten sopiva ratkaisu. Rohkeus on yksi tärkeä vahvuutesi ja tiimipelaajana osaat iloita myös työkavereiden onnistumisista.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkokonaisuuden kasvavassa pankissa, jonka toiminnassa korostuvat asiakaslähtöisyys, paikallisuus sekä asiantuntijuuden jatkuva kehittäminen. Pääasiallinen työntekemispaikka on Oulussa, mutta kohtaamme asiakkaamme joustavasti hänelle sopivimman palvelukanavan kautta. Meillä on mahdollisuus myös osittaiseen etätyöhön. 

Jätä hakemuksesi 5.6.2022 mennessä Hae paikkaa -linkistä. Voit halutessasi lähettää myös lyhyen esittelyvideosi tulevalle esihenkilöllesi Esko Kujalalle esko.kujala@saastopankki.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Esko Kujala p. 044 338 4803.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Säästöpankkiiri, yritysasiakkaat, asiantuntija

Säästöpankki Optia
Oulu
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 18.07.2022

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti