Skip to main content

Sahaaja Ovakolle Lahdesjärvelle

Ovako on johtava eurooppalainen koneenrakennusterästen valmistaja, jonka asiakkaita ovat esimerkiksi laakeri-, ajoneuvo- ja konepajateollisuus. Fyysisesti olemme läsnä Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa. Ovakon terästuotteet ovat niche-tuotteita ja räätälöityjä ratkaisuja, joilla luomme lisäarvoa asiakkaillemme ja näiden asiakkaille kaikkialla maailmassa. Valmistamme kestävästi ja vastuullisesti puhdasta ja lujaa terästä. Tuotantomme vastuullisuus perustuu pääraaka-aineena käytettävään kierrätysromuun ja vähähiiliseen pohjoismaiseen sähköntuotantoon. Tämän ansiosta Ovakon terästuotteiden hiilijalanjälki on peräti 80 prosenttia maailmanlaajuista keskiarvoa pienempi. Teräksemme ovat kuonapuhtaita ja lujia, koska minimoimme teräkseen tuotantoprosessin aikana joutuvat epäpuhtaudet. Tämä antaa Ovakon teräksille korkealuokkaiset ominaisuudet, jotka auttavat asiakkaita valmistamaan keveämpiä, lujempia ja kestävämpiä lopputuotteita.

Etsimme Ovakolle reipasta ja innostunutta tekijää AUTOMAATTISAHAAJAKSI. Työ on määräaikainen työsuhde ja kestää aluksi elokuuhun 2022 saakka. Tämän jälkeen mahdollinen jatko.

Etsimällämme henkilöllä on kokemusta teollisuuden tuotannon parista. Kokemus automaattisahauksesta, koneistuksesta tms. katsotaan eduksi mutta ei ole pakollinen. Olemme valmiita perehdyttämään tehtävään. Työtä tehdään ammattitaitoisen ja osaavan tiimin kanssa. Ennen kaikkea etsimällämme henkilöllä on halu kehittyä ja oppia uutta sekä innokas asenne työntekoon ja toimeen tarttuva työote.

Työ pitää sisällään automaattisahan käyttöä sekä mahdollisesti muita varaston ja tuotannon työtehtäviä. Työtehtäviin kuuluu trukin käyttöä (vastapaino ja nelitie), joten käyttökokemus näistä katsotaan eduksi. Työ on 2-vuorotyötä ja työpaikka sijaitsee Tampereella Lahdesjärvellä.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä oppimaan kansainvälisen terästeollisuuden yrityksen toimintaa. Saat työhösi kattavan perehdytyksen ammattilaisilta ja tiimin tuen sekä nykyaikaiset työvälineet.

Mikäli kiinnostuit, lähetäthän yhteystietosi ja ansioluettelosi oheisen hakulinkin kautta mahdollisimman pian. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajan puitteissa ja olemme pikaisesti yhteydessä haastatteluun eteneviin hakijoihin. Mikäli sinulla on tehtävään liittyviä kysymyksiä, ota meihin ihmeessä yhteyttä. Hakua Adeccolla hoitaa Sanna Heikkilä, sanna.heikkila@adecco.fi, puh: 0405753208

Lisätietoja tehtävästä antaa: Sanna Heikkilä, sanna.heikkila@adecco.fi

Sahaaja Ovakolle Lahdesjärvelle

Tampere
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 08.11.2021

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja