Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Sähkö-/ automaatioasentaja Munax Oy Laitila

Etsimme sähkö-/ automaatioasentajaa Munax Oy:lle Laitilaan vakituiseen työsuhteeseen!

Työtehtäviin kuuluvat prosessi- ja talotekniikan asennus-, kunnossapito- ja ennakkohuoltotyöt. Tehtävä edellyttää osaamista mekaanisista asennuksista.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja, oma-aloitteisuutta ja tarkkuutta. Jos tinkimätön työturvallisuusasenne, joustavuus ja positiivinen tekemisen meininki ovat sinulle ominaisia, saatat olla etsimämme henkilö. Lisäksi katsomme eduksesi hyvän käytännön englannin kielen hallinnan sekä kokemuksen elintarviketeollisuudesta tai muulta teollisuuden alalta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen vahvan brändin omaavassa yrityksessä, jossa kunnossapidon tehtäväkenttä on monipuolinen ja mielenkiintoinen. Tulet työskentelemään osana osaavaa ja tiivistä huoltotiimiämme, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoasi.

Työtä tehdään 2-vuorossa, joten sinulla tulee olla valmius 2-vuorotyöhön. Työ sisältää päivystysvuorojärjestelmän mukaista yöpäivystystä.

Mikäli tunnistit itsesi oheisesta ilmoituksesta, niin haethan paikkaa pian, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Voit hakea paikkaa helposti ja nopeasti vaikka mobiililaitteella vastamalla vain muutamaan kysymykseen! Sähköpostihakemuksia emme pysty käsittelemään.

Lisätietoja tarvittaessa antaa Baronan rekrytointikonsultti Pirjo Rouhiainen puh. 040 774 7780, pirjo.rouhiainen@barona.fi.

Hae paikkaa viimeistään 27.09.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: pirjo.rouhiainen@barona.fi, 0407747780

Munax Oy

Munax Oy on ympäristöasiat huomioon ottava ja vastuullisesti toimiva elintarviketalo. Olemme vieneet kananmunan tuotekehityksen uudelle tasolle ja kehittäneet kananmunasta paljon uusia ja innovatiivisia palkittuja elintarvikkeita. Valmistamme tuotteet Suomessa, suomalaisten perhetilojen kananmunista. Kananmunia ja munatuotteitamme löytää vähittäiskaupasta, Food Servicesta ja teollisuuden raaka-aineista. Tuotteemme valmistetaan niin kotimaan kuin vientimarkkinoille. Työllistämme 100 henkilöä ja vuonna 2019 liikevaihtomme oli 45 miljoonaa. Munax Oy on perustettu vuonna 2003 ja tällä hetkellä meillä on kolme toimipistettä, päätoimipiste Laitilassa ja muut yksiköt Kustavissa ja Mynämäellä. Munax Oy:lle on myönnetty kansainvälisen vaatimustason FSSC 22000 -elintarviketurvallisuusjärjestelmän sertifikaatti.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Sähkö-/ automaatioasentaja Munax Oy Laitila

Munax Oy
23800 Laitila
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 28.09.2021

Jaa työpaikkailmoitus