Skip to main content

Sähkö-/Automaatioinsinööri

Metsä Group näyttää biotalouden suuntaa. Investoimme kasvuun, biotuotteiden kehittämiseen ja fossiilittomaan tulevaisuuteen. Tuotteidemme raaka-aine on uusiutuva puu pohjoisen kestävästi hoidetuista metsistä. Liiketoiminnassamme keskitymme metsäteollisuuden kasvualoihin: puunhankintaan ja metsäpalveluihin, puutuotteisiin, selluun ja ensikuitukartonkeihin sekä pehmo- ja tiivispapereihin. Metsä Groupin vuotuinen liikevaihto on noin 6 miljardia euroa, ja työllistämme noin 9 500 henkilöä kaikkiaan 30 maassa. Kansainvälisen konsernimme juuret ovat suomalaisessa metsässä - emoyrityksemme on lähes 100 000 metsänomistajan Metsäliitto Osuuskunta.

Metsä Board

www.metsaboard.com

Metsä Board on Euroopan johtava ensikuitukartonkien valmistaja. Keskitymme kevyisiin ja korkealaatuisiin taive- ja tarjoilupakkauskartonkeihin sekä valkoisiin kraftlainereihin. Tuotteidemme puhdas ensikuitu on uusiutuva, turvallinen ja kierrätettävä raaka-aine kestävästi hoidetuista pohjoisista metsistä. Olemme edelläkävijä vastuullisuudessa, ja tavoitteenamme ovat täysin fossiilittomat tehtaat ja raaka-aineet vuoden 2030 loppuun mennessä.

Kehitämme yhdessä asiakkaidemme kanssa innovatiivisia pakkausratkaisuja luomaan parempia kuluttajakokemuksia pienemmillä ympäristövaikutuksilla. Vuonna 2021 liikevaihtomme oli noin 2,1 miljardia euroa, ja työllistämme noin 2 400 henkilöä. Metsä Board on osa Metsä Groupia. Metsä Boardin osake on listattuna Nasdaq Helsingissä.

Haemme Metsä Board Joutsenon -tehtaalle vakinaiseen työsuhteeseen

 

SÄHKÖ-/AUTOMAATIOINSINÖÖRIÄ

 

Millainen työ sinua odottaa?

Olet osana tehtaan pientä ja osaavaa organisaatiota. Avaintehtäviäsi ovat päivittäisten töiden työnsuunnittelu, resursointi, investointien ja projektien hallinta. Työ mahdollistaa monipuoliset tehtävät joita voivat olla järjestelmien ennakkohuolto-, korjaus- ja erilaiset muutostyöt. Roolissasi toimit yhteistyössä käyttäjäkunnossapito operaattoreiden kanssa. Raportoit käyttöpäällikölle.

 

Millaista osaamista etsimme?

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (AMK- tai yliopistotutkinto). Olet jo kerryttänyt kokemusta teollisuuden sähkötekniikasta ja mahdollisesti automaatiosta. Omaat vahvan turvallisuus- ja laatuajattelun tekemisen keskiössä. Kokemus esihenkilötyöstä katsotaan eduksi. Työssäsi pystyt hoitamaan asioita suomen ja englannin kielellä.

 

Kuinka tulet onnistumaan tehtävässäsi?

Tehtävässäsi pärjäät parhaiten olemalla käytännönläheinen, oma-aloitteinen ja pitkäjänteiseen työskentelyyn kykenevä tekijä. Toimit suunnitelmiesi pohjalta huomioiden kustannukset ja budjetin. Haluat olla osa tiimiä ja kuitenkin toimia itsenäisesti. Kehität omaa ja organisaation osaamista yhdessä työkavereiden kanssa. Hahmotat ison kuvan, osaat arvioida tilanteita ja toimit olemassa olevan tiedon pohjalta.

 

Miksi Metsä?

Meillä työ on tiimissä tekemistä, ei yksinäistä puurtamista. Oma halu ja mielenkiinto avaavat ovia hyvälle urakehitykselle. Metsä tarjoaa sinulle loistavat mahdollisuudet kasvaa oman alasi huippuosaajaksi.

 

Haluatko kuulla lisää?

Lisätietoja saat soittamalla tulevalle esihenkilölle käyttöpäällikkö Mika Niemiselle puh. 040 684 7129

 

Mitä tapahtuu seuraavaksi?

Mikäli herätimme mielenkiintosi, haethan paikkaa oheisesta linkistä. Jos et ole vielä täyttänyt tietojasi Ura-osioon Workday-profiilissasi, siirry omaan profiiliisi ja täytä tietosi työhistorian ja koulutuksen osalta. Palaa sitten hakusivulle. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi (ja kerro myös palkkatoiveesi). Haku on auki 31.8.2022  saakka. Menestystä hakuun!

Sähkö-/Automaatioinsinööri

Lappeenranta
Kokopäiväinen

Julkaistu 23.06.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus