Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Sähkö-/automaatioinsinööri

Manga LNG on puhtaamman teollisen energian asiantuntija ja suunnannäyttäjä Pohjois-Suomessa. Autamme teollisuutta vastaamaan tiukentuviin päästörajoituksiin vähäpäästöisemmällä energialla. Yhteistyökumppaniemme kanssa tuemme puhtaampien energiaratkaisujen käyttöönottoa sekä tarjoamme asiantuntija- ja terminaalipalveluja teknisesti korkealaatuisella ja vastuullisella otteella.

Manga Terminal Oy on Manga LNG Oy:n tytäryhtiö, joka operoi Tornion LNG-terminaalia tarjoten palveluja alueen liikenteen ja teollisuuden energiatarpeisiin. Manga Terminal Oy on perustettu v. 2014.

Manga LNG - puhtaampi energia ilman rajoja.

Haemme asiakkaallemme Manga Terminal Oy:lle

SÄHKÖ-/AUTOMAATIOINSINÖÖRIÄ

heidän Torniossa sijaitsevaan nykyaikaiseen, Pohjoismaiden suurimpaan LNG-tuontiterminaaliin. Terminaali tuottaa laivojen purku- ja bunkraustoimintoja, vastaa LNG-varastoinnista sekä rekkojen lastaus- ja kaasutustoiminnoista paikallisille teollisuusalueille.

Toimenkuvaasi kuuluu terminaalin sähköön ja automaatioon liittyvien, turvaluokiteltujen laitteiden huoltotöiden sekä määräaikaistarkastusten koordinointi. Lisäksi vastaat huoltoihin tarvittavien varaosien hankinnasta, resurssoinnista sekä valvonnasta. Odotamme, että tarvittaessa sinulta löytyy valmius toimia myös terminaalin operointitehtävissä.

Tehtävä edellyttää vastaavaa tai sovellettavaa työkokemusta teollisuuden sähkö-/automaation parista sekä Valmet DNA:n käyttöosaamista. Jotta arki olisi sujuvaa kansainvälisten sidosryhmien kanssa, edellytämme hyvää englannin kielitaitoa. Lisäksi edellytämme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Eduksi luemme S1 pätevyyden.

Työtehtävä on organisaatiossa uusi, ja muu 8 hengen tiimi odottaa malttamattomina uutta jäsentä porukkaansa! Tiimi odottaa uudelta jäseneltään avointa, keskustelevaa ja toimeen tarttuvaa asennetta. Joustavuus on ehdottomasti vaadittava ominaisuus, sillä tehtävät ovat monipuolisia ja päivät vaihtelevia.

Työ alkaa sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään tammikuussa 2022. Asiakkaamme tarjoaa kilpailukykyisen palkkauksen, johon on mahdollista itse vaikuttaa bonusjärjestelmän kautta. Kattavan työterveyshuollon lisäksi Mangalla pidetään huolta myös ammatillisesta hyvinvoinnista ajanmukaisten koulutusten avulla.

Mikäli mielessäsi on käynyt ammatillisen osaamisesi monipuolistaminen teollisuuden parissa, jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen sivujemme www.adecco.fi kautta 7.11.2021 mennessä.

Huomioithan, että käynnistämme haastattelut jo hakuaikana.

Hakuprosessi toteutetaan yhteistyössä Adecco Finland Oy:n kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Sanna Räisänen, sanna.raisanen@adecco.fi, p. 0406493121.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Sanna Räisänen, sanna.raisanen@adecco.fi

Sähkö-/automaatioinsinööri

Tornio
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 08.11.2021

Jaa työpaikkailmoitus