Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Sähkö- ja automaatioasentaja

Mustankorkea Oy on neljän kunnan omistama jäteyhtiö, joka vastaa alueen yli 170 000 asukkaan päivittäisistä jätehuoltopalveluista Jyväskylässä, Laukaassa, Muuramessa ja Toivakassa. Vastuullamme on jätteiden keräys, kuljetus, vastaanotto, käsittely ja hyödyntäminen sekä jäteneuvonta. Lisäksi tuotamme paikallisista biojätteistä liikennepolttoainetta, biokaasua, sekä multatuotteita yksityis- ja ammattilaiskäyttöön. Mustankorkean tytäryhtiö MKO Ympäristöpalvelut Oy, tarjoaa jätehuoltopalveluita Keski-Suomessa toimiville yrityksille. Mustankorkea-konsernin liikevaihto oli vuonna 2020 noin 19,9 M€ ja työllistämme tällä hetkellä lähes 50 henkeä.

Ilmoittelussa kumppanina toimii Adecco Finland Oy, mutta hakemukset osoitetaan suoraan Mustankorkealle.

Etsimme laitosympäristöön SÄHKÖ- JA AUTOMAATIOASENTAJAA kokoaikaiseen tehtävään.

Tehtäviisi kuuluvat biokaasu- ja kompostointilaitoksen sähkö- ja automaatiojärjestelmiin (Siemens) liittyvät kunnossapito-, viankorjaus ja ennakkohuoltotyöt. Lisäksi alueen kiinteistöjen sähköasennukset ovat vastuullasi. Toimit kunnossapitomestarin kanssa tiiminä ja pystyt tarvittaessa osallistumaan kiinteistöjen tai laitosten mekaanisiin kunnossapitotehtäviin. Vastaat ulkopuolisen sähkö- ja automaatioasennustyön tarpeen määrittämisestä ja tilattujen töiden koordinoinnista. Tuet oman vastuualueesi hankintaprosesseissa ja toimit projekteissa sähkö- ja automaatiopuolen asiantuntijana.

Tehtävä on uusi ja alkuun vuoden määräaikaisuus, jatko on mahdollinen.

Odotamme sinulta:

Tehtävään soveltuva koulutus on sähkö-/automaatioasentajan tutkinto. Sinulla on kokemusta sekä teollisuuden että kiinteistösähkön erilaisista asennustehtävistä. Olet alasi ammattilainen ja osaat ottaa huomioon myös kannattavuus- ja tehokkuusseikat ja perustella näkemyksesi. Työskentelet järjestelmällisesti ja pystyt koordinoimaan myös toisten työtä. Hyvät yhteistyötaidot ja joustavuus ovat välttämättömiä taitoja tehtävässä.

Kiinnostuitko?

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn ja tiimin tuen. Pääset vaikuttamaan omalla osaamisellasi siihen, miten Mustankorkealla sähkö- ja automaatiokunnossapitoa organisoidaan. Työtä tehdään päivävuorossa. Käytössäsi ovat kattavat työterveys- ja hyvinvointipalvelumme, joilla haluamme tukea työhyvinvointia niin työssä kuin vapaallakin. Noudatamme Avainta Ry:n työehtosopimusta.

Hae tehtävää viimeistään torstaina 30.9.2021 lähettämällä hakemuksesi osoitteeseen rekry@mustankorkea.fi. Liitä hakemukseen CV:si palkkatoiveineen. Odotamme hakemustasi! Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöpäällikkö Taira Matilainen / 0505907808 tai rekry@mustankorkea.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Derek Kinnunen, 040 627 5757, derek.kinnunen@adecco.fi

Sähkö- ja automaatioasentaja

Jyväskylä
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 01.10.2021

Jaa työpaikkailmoitus