Skip to main content

Sähkö- ja automaatioasentaja

Matrel Oy on vuonna 2011 perustettu sopimusvalmistukseen keskittyvä yritys. Valmistamme esimerkiksi tilaajan suunnitelmien ja tarpeiden mukaisia automaatiota ja elektroniikkaa sisältäviä laitteita. Tarjoamme myös erilaisten ohjaus- ja automaatiokeskusten kokoonpanoa. Ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilöstömme sekä modernit työkalut ja toimitilamme mahdollistavat hyvän tuottavuuden, laatutason, toimitusvarmuuden ja kilpailukykyisen hinnoittelun.

Asiakkaamme Matrel Oy:n toiminnan kasvaessa haemme heille ammattitaitoista sähkö- ja automaatioasentajaa Mikkeliin.

Sähkö- ja automaatioasentajan tehtäviin kuuluu keskusten kokoonpano kytkentäkuvien mukaisesti sekä muut sähkömekaaniset kokoonpanotyöt. Lisäksi tehtäviin kuuluu valmiiden sähkö-/automaatiokeskusten testaus ja testauspöytäkirjojen laadinta.

Hakijoilta edellytämme motivoitunutta asennetta työntekoon sekä useamman vuoden kokemusta vastaavista töistä. Hakijoilla tulee olla tehtävään soveltuva koulutus, esim. sähkö- tai automaatioasentajan tutkinto.

Asiakkaamme tarjoaa sinulle monipuolisen toimenkuvan mielekkäässä ja modernissa työympäristössä sekä mukavassa työyhteisössä. Lisäksi saat käyttöösi kasvavan yrityksen monipuoliset työsuhde-edut. Työsuhde on vakituinen ja se solmitaan suoraan asiakasyritykseen.

Tarvittaessa lisätietoa tehtävästä antaa Go On Mikkelin Juuso Kangaskorpi puh. 040 585 9885 tai Anna Orava puh. 044 585 9886.

Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan tekijän löydyttyä, joten laita hakemuksesi pian palkkatoiveineen ohessa olevan linkin kautta!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti