Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Sähkö- ja automaatioasiantuntija

Etsitkö hyvältä maistuvaa työtä? Haemme sinua
Sähkö- ja automaatioasiantuntija
vahvistamaan Lappeenrannan makeistehtaan organisaatiota.

Haemme kokenutta sähkö- ja automaatiotyön ammattilaista vastaamaan automaatio- ja sähkö kunnossapitotoiminnasta ja ennakkohuollon suunnittelusta sekä automaatio- ja sähkövaraosien hallinnasta. Toimit asiantuntijana automaatiojärjestelmien hallintaan ja kehitykseen liittyvissä tehtävissä ja esihenkilönä automaatio- ja sähköasentajien tiimille varmistaen laadukkaan ja standardoidun työskentelyn toteutumisen. 

Työhösi kuuluu tehtaan koneiden, laitteiden ja automaatiojärjestelmien elinkaaren hallinta sekä teknisen standardin ylläpito yhdessä teknisen organisaation kanssa. Osallistut vastuualueesi kehitysprojekteihin ja toimit automaatiosuunnittelijana, tuet oman vastuualueesi osalta teknisen päällikön päätöksentekoa ja projektipäälliköitä heidän työssään.  Johdat toimintosi LTP-suunnitelman laadintaa ja toteutusta, budjetointia ja tulosseurantaa sekä kustannustoteumaa. Teet tiivistä yhteistyötä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa, johon kuuluvat mm. laite- ja palvelutoimittajat sekä suunnittelutoimistot.

Tukenasi tehtävässä on osaava kunnossapito-organisaatio ja raportoit työssäsi Fazer Makeisten tekniselle päällikölle. Tehtävä on vakituinen, toimipaikkana Lappeenranta. 

Miksi Fazer Makeiset?

Meillä kaikki alkaa ihmisistä. Olet osa kannustavaa ja lämminhenkistä työympäristöä, jossa kollegat innostavat toisiaan loistaviin suorituksiin. Lappeenrannan makeistehtaalla pääset työskentelemään kokonaisvaltaisesti mielenkiintoisten projektien parissa ja vastaamaan osaltasi kasvustrategiamme toteutumisesta. Mikäli Suomen karkkipääkaupungin tehdas ei ole vielä entuudestaan tuttu, täältä pääset tutustumaan ammattilaistemme työhön ja makeisten valmistukseen https://bit.ly/2Kv6z99

Mitä toivomme sinun tuovan tiimiimme?

Osaamisesi perustuu automaatio- tai sähkövoimatekniikan koulutukseen ja aikaisempaan työkokemukseen alalta. Arvostamme erityisesti työkokemusta teollisuusympäristöstä, kokemus automaatioverkoista katsotaan eduksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta vahvaa sähkö- ja automaation tuntemusta, teknistä ymmärrystä automaatiojärjestelmistä, robotiikasta ja komponenteista, sekä SAP ERP hallintaa. Työ edellyttää voimassa olevaa työturvallisuus- ja tulityökorttia sekä hygieniapassia.

Hallitset isojakin kokonaisuuksia ja olet tottunut työskentelemään muuttuvassa työympäristössä. Painetilanteissa toimit johdonmukaisesti ja innostut uusien ratkaisujen etsimisestä. Viet asioita pitkäjänteisesti eteenpäin. Sinulla on jo vahvaa kokemusta esihenkilötyöstä ja omaat hyvät yhteistyötaidot. Sinulla on sujuvat kommunikointitaidot niin kirjallisesti kuin suullisesti, ja tulet toimeen myös englannin kielellä.

Etsitkö hyvältä maistuvaa työtä? Löydä työpaikka sinun makuusi.

Hae tehtävää 28.11.2021 mennessä. 

Lisätietoja antaa tekninen päällikkö Olli-Pekka Lohi +358 40514 3349.

 

Ruokaelämyksiin keskittyvänä yrityksenä Fazer mahdollistaa jokaiselle päivän parhaista hetkistä nauttimisen. Kun Karl Fazer avasi ensimmäisen konditoriansa Helsingin Kluuvikadulle vuonna 1891, hänen missionsa oli tehdä ruokaa, jolla on merkitys: tuottaa ilon hetkiä ihmisille ympärillään. Toteuttaakseen visionsa Kohti täydellisiä päiviä Fazer luo uusia makuja, perinteitä ja ruokaelämyksiä. Luottamalla vankkaan perintöönsä, kuluttajalähtöisyyteen ja innovaatioihin, Fazer kehittää tulevaisuuden vastuullisia ruokaratkaisuja. Haluamme ihmisten kokevan pohjoisen taian. Keskitymme kuluttajatuotteisiin. Fazerilla on toimintaa kahdeksassa maassa ja vientiä noin 40 maahan. Fazer-konsernin liikevaihto vuonna 2020 oli 1,1 miljardia euroa ja yrityksessä työskentelee lähes 8 500 henkeä. Fazer noudattaa liiketoiminnassaan eettisiä periaatteita, jotka pohjautuvat yrityksen arvoihin ja YK Global Compactin periaatteisiin.

Northern Magic. Made Real.

Sähkö- ja automaatioasiantuntija

Lappeenranta
Kokopäiväinen

Julkaistu 29.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus