Skip to main content

Sähköasemainsinööri projektinvalvontaan

 

Etsimme Sähköverkot-yksikköön Sähköasemainsinööriä vakituiseen työsuhteeseen Länsi- ja Etelä-Suomeen esimerkiksi Turun, Salon, Lohjan tai Vantaan toimistolle. Myös kokonaan etätyöskentely on mahdollista.


Millaisia työtehtäviä tarjoamme?

 

 

Tehtäviisi kuuluvat pääasiassa sähköasemien ja/tai voimajohtojen rakennuttaminen, työmaavalvonta ja turvallisuuskoordinointi. Kokemuksestasi riippuen työtehtäviisi voi kuulua myös esimerkiksi projektipäällikön tehtäviä, sähköasemien tai voimajohtojen suunnittelua ja muita asiantuntijatehtäviä.

 

Millaisia henkilöitä etsimme?

 

Työntekijänä olet ratkaisukeskeinen ja energinen tiimityöskentelijä. Osaat hahmottaa erilaisia kokonaisuuksia ja teet työsi aina tunnollisesti sekä huolella. Arvostamme erityisesti aiempaa kokemusta sähköverkkojen rakentamisesta, työmaavalvonnasta tai turvallisuuskoordinaattorin tehtävistä.

 

Odotamme sinulta:

 • kokemusta sähköasemien / voimajohtojen rakentamisesta tai suunnittelusta
 • sähköverkon rakenteiden tuntemista
 • tärkeimpien sähköverkon rakentamiseen liittyvien määräysten tuntemista
 • tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta
 • aktiivista otetta ja kiinnostusta turvallisuus- ja laatuasioihin
 • päätöksentekokykyä muiden näkemykset huomioiden
 • kokonaisuuksien hahmottamiskykyä sekä hyviä ihmissuhdetaitoja
 • halua kehittyä ja oppia uutta

Mitä tarjoamme sinulle?

Pääset mukaan mielenkiintoisiin ja haastaviin työtehtäviin sekä kehittämään ammattitaitoasi erilaisissa projekteissa. Työntekijämme arvostavat Rejlersiä joustavana ja vastuullisena työnantajana. Iloa työpäivään tuo mukava työyhteisö ja viihtyisä toimisto. Arvostamme syvällistä osaamista, halukkuutta oppia ja kehittyä sekä työntekijöidemme hyvinvointia. Joustavat työskentelymahdollisuudet selkeyttävät oman työn ja elämän suunnittelua.

Lisäksi:

 • käytössäsi on nykyaikaiset työvälineet ja ohjelmistot
 • sinulla on osaavan ja motivoituneen asiantuntijaryhmän tuki
 • tarjoamme urakehitysmahdollisuuksia vahvasti kasvavassa ja kehittyvässä konsernissa
 • meillä on kattavat edut


Työtämme ohjaa visiomme: Home of the learning minds. Uskomme jatkuvaan oppimiseen ja kehitykseen. Me haluamme menestyä sekä yksilöinä että yrityksenä yhteisen tavoitteen kautta: menestys jatkuvan oppimisen avulla.

Tutustu toimintaamme ja yrityskulttuuriimme nettisivuillamme ja somessa.

Haluatko mukaan?

Hae heti, sillä etenemme sopivien ehdokkaiden kanssa mahdollisimman pian. Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi hakulomakkeellamme osoitteessa career.rejlers.fi 31.05.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Juha Saari, 044 593 0940, juha.saari@rejlers.fi


Rejlers tarjoaa monipuolisia insinööripalveluja teollisuuden, energian, rakentamisen ja infran asiakaskunnille. Tarjoamme asiakkaillemme myös digitaalisia palveluratkaisuja yhdistämällä ICT:n insinööriosaamiseen. Rejlersin osaaminen on asiakkaiden käytössä konsulttipalveluina, palvelutuotteina ja projektiratkaisuina. Noin 1000 työntekijäämme työskentelevät Suomessa ja Abu Dhabissa yli 20 paikkakunnalla. Toiminta Suomessa alkoi vuonna 1980 Mikkelissä, ja liikevaihtomme vuonna 2020 oli noin 102 miljoonaa euroa. Olemme osa pohjoismaista, NASDAQ Tukholman pohjoismaiselle pörssilistalle listattua Rejlers AB -yhtiötä.

Sähköasemainsinööri projektinvalvontaan

Vaasa
Tampere
Savonlinna
Porvoo
Pori
Oulu
Mikkeli
Lappeenranta
61300 Kurikka
Kuopio
Kouvola
Kotka
Kemi
Jyväskylä
Joensuu
Hämeenlinna
Imatra
Vantaa
Salo
Lohja
Turku
Hyvinkää
Helsinki
Kokopäiväinen
Alempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 17.05.2022

Yrityksen liikevaihto: 
50 000 000 - 99 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus