Skip to main content

Sähköasemien esisuunnittelija

Olemme yksi nopeimmin kasvavia teknisen alan asiantuntijaorganisaatioita ja voimakkaan kasvun myötä tarvitsemme lisää osaajia tiimiimme.

Etsimme sähköasemien esisuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen. Valittavan henkilön työpiste voi sijaita missä vain Rejlersin Suomen toimipisteistä ja myös kokonaan etätyöskentely on mahdollista.

Millaisia työtehtäviä tarjoamme?

Pääset mukaan monipuolisiin ja mielenkiintoisiin sähköasemien esisuunnittelu- ja asiantuntijatehtäviin. Päätehtäväsi on sähköasemahankkeen aloitusvaiheessa tehtävä sähköaseman esisuunnittelu. Suunnittelet layout- ja pääkaaviotasolla kuhunkin tarpeeseen tarvittavan sähköasemaratkaisun, jonka pohjalta sähköasemahankkeelle laaditaan tarvittavat määrittelyt ja muu tarvittava hankinta-aineisto varsinaisen suunnittelu- ja rakentamisurakan kilpailuttamista varten. Toimeksiannoista riippuen toimit rakennuttajan sähköteknisenä asiantuntijana myös sähköaseman rakentamisvaiheessa. Tehtäviisi voi kuulua aiemmasta kokemuksestasi riippuen myös muita sähköasemiin liittyviä asiantuntija- ja kehitystehtäviä sekä esisuunnitteluhankkeiden projektinvetotehtäviä.

Millaisia henkilöitä etsimme?

Työntekijänä olet ratkaisukeskeinen ja energinen tiimityöskentelijä. Osaat hahmottaa työhösi liittyvät asiakokonaisuudet sekä työkohteeseen liittyvät vaatimukset ja reunaehdot muodostaen niistä selkeän tavoitteen kullekin tehtävälle. Olet reippaasti työhön tarttuva ja teet työsi tunnollisesti ja huolella. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa ja kykyä kommunikoida sujuvasti myös englanniksi.

Odotamme sinulta:

 • aikaisempaa kokemusta sähköasemien suunnittelusta ja/tai rakentamisesta
 • kokonaisvaltaista osaamista sähköasemista
 • sähköasemien suunnitteluperiaatteiden ja tarvittavien standardien tuntemusta
 • tehtävään soveltuvaa sähköteknistä koulusta
 • tarvittavien suunnitteluohjelmistojen osaamista
 • kokonaisuuksien hahmottamiskykyä sekä hyviä ihmissuhdetaitoja
 • halua kehittyä ja oppia uutta

Mitä tarjoamme sinulle?

Pääset mukaan mielenkiintoisiin ja haastaviin työtehtäviin sekä kehittämään ammattitaitoasi erilaisissa projekteissa. Työntekijämme arvostavat Rejlersiä joustavana ja vastuullisena työnantajana. Iloa työpäivään tuo mukava työyhteisö ja viihtyisä toimisto. Arvostamme syvällistä osaamista, halukkuutta oppia ja kehittyä sekä työntekijöidemme hyvinvointia. Joustavat työskentelymahdollisuudet selkeyttävät oman työn ja elämän suunnittelua.

Lisäksi:

 • osaavan ja motivoituneen asiantuntijaryhmän tuen
 • viihtyisän ja toimivan työympäristön
 • tarjoamme urakehitysmahdollisuuksia vahvasti kasvavassa ja kehittyvässä konsernissa
 • meillä on kattavat edut

Työtämme ohjaa visiomme: Home of the learning minds. Uskomme jatkuvaan oppimiseen ja kehitykseen. Me haluamme menestyä sekä yksilöinä että yrityksenä yhteisen tavoitteen kautta: menestys jatkuvan oppimisen avulla.

Tutustu toimintaamme ja yrityskulttuuriimme nettisivuillamme, Tunto-palvelussa ja somessa (LinkedIn, Instagram, Facebook).

Haluatko mukaan?

Hae heti, sillä etenemme sopivien ehdokkaiden kanssa mahdollisimman pian. Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi hakulomakkeellamme osoitteessa career.rejlers.fi 30.9.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Rauno Lassila 040 560 5275, rauno.lassila@rejlers.fi

 

Alati jalostuvaa insinööriosaamista. Huomisen yhteiskunnan hyväksi.

Rejlers on teknisen alan suunnittelu- ja konsulttiyhtiö, joka luo tulevaisuuden toimivaa yhteiskuntaa. Olemme asiakkaidemme luotettu kumppani teollisuuden, rakentamisen, energian ja infran hankkeissa. Asiantunteva ja kasvava joukkomme haluaa oppia jatkuvasti: vaalimme avoimuutta, rohkeutta ja verkostomaista yhteistyötä. Vaikutamme yhteiskunnan kehitykseen koko maassa ja globaalisti, mutta ymmärrämme paikallisia lähtökohtia. 1000 asiantuntijaamme ovat läsnä yli 20 paikkakunnalla Suomessa. Olemme osa Tukholman pörssissä listattua Rejlers-konsernia, jonka 2500 asiantuntijaa verkostoineen toimivat Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Abu Dhabissa. Uudistuvan osaamisen avulla luomme tulevaisuuden toimivaa yhteiskuntaa; tiedämme, mitä huominen tarvitsee.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sähköasemien esisuunnittelija

Mikkeli
Oulu
Kuopio
Jyväskylä
Vaasa
Vantaa
Tampere
Vakituinen
1 - 2 vuotta
Alempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 28.09.2022

Yrityksen liikevaihto: 
50 000 000 - 99 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti