Skip to main content

Sähköasentaja

Oletko innokas oppimaan uutta? Haluatko tulla mukaan tekemään kaivosteollisuuden suurinta vallankumousta kohti puhtaampaa ja päästöttömämpää tulevaisuutta? Jos vastasit kyllä, kannattaa jatkaa lukemista sillä haemme nyt maanalaisten porauslaitteiden kokoonpanoon innostuneita ja ammattitaitoisia sähköasentajia vakituisiin työsuhteisiin ja se saatat olla juuri sinä!

Bird in The Mine - Electrifying the Future: https://www.youtube.com/watch?v=0S93RK42GRc

Sähköasentajia

Tehtäväsi

Pääset työskentelemään modernien kaivoslaitteiden loppukokoonpanossa sähköasentajan tehtävissä.  Työympäristömme on nykyaikainen ja työturvallisuus on aina ykkösasia. Työskentely tapahtuu tiimityönä ja sinulla on osaava ryhmä tukena ja aina apua tarjolla. Meillä on joustava työaika, jota tehdään kaksivuorotyönä ja päivätyönä tilanteesta riippuen. Työpisteesi sijaitsee joko Tampereen Myllypurossa tai Pirkkalassa.

Mitä odotamme sinulta

Odotamme sinulta ennen kaikkea halua ja valmiuksia oppia uutta. Ymmärrät työturvallisuuden merkityksen työn tekemisessä ja haluat tehdä työsi hyvin ja laadukkaasti. Olet tiimipelaaja ja sinuun voi luottaa eri tilanteissa. Sinulla on sähköalan koulutus sekä töiden kautta saatua kokemusta sähkötöistä tai -asennuksista.

Mitä tarjoamme

Meillä on kilpailukykyinen palkkaus ja meillä saat aidosti mahdollisuuden ammattitaitosi kehittämiseen haastavissa, monipuolisissa ja mielenkiintoisissa alansa markkinajohtajan tehtävissä. Saat hyvän perehdytyksen, tukea ammattitaitoiselta tiimiltä sekä ison kansainvälisen yrityksen edut ja mahdollisuudet. Lisäksi tarjoamme kestävään kehitykseen keskittyvän, monipuolisen ja osallistavan yrityskulttuurin, jossa arvoina ovat innovaatio, reilu peli, asiakaskeskeisyys ja voittamisen tahto.

Me sandviklaiset uskomme, että kokemusten, näkökulmien ja taustan monimuotoisuus edesauttavat onnistumisia työntekijöillemme, yrityksellemme ja siten myös asiakkaillemme. Tutustu lisää Sandvikiin ja sen työntekijöihin: stories hub, LinkedIn tai Facebook.

Lisätietoja/yhteydenotot

Lasse Raitanen, Assembly Manager, Underground Drills, p. 050 400 3578. Yhteydenotot tiistaina 13.9.2022 klo 15-16 tai maanantaina 19.9.2022 klo 12-13.

Rekrytointiprosessia koskevissa kysymyksissä voit ottaa yhteyttä Sandvikin HR Palveluihin p. 0800 1 44444 (klo 8-16).

Kiinnostuitko?

Tartu tilaisuuteen ja hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 2.10.2022. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana. Lue lisää Sandvikista ja täytä hakemus osoitteessa home.sandvik/careers.  Hakiessasi tehtävää muistathan liittää mukaan myös varsinaisen hakemuksesi kohdassa, jossa pyydetään lisäämään CV. Työpaikan tunnus on R0035948.

Mitä me teemme?

Sandvik Mining and Rock Solutions on johtava kaivosteollisuuden laitteiden ja työkalujen sekä huolto- ja teknisten palveluiden tuottaja. Sen tuotteita ovat mm. poralaitteet, mekaanisen louhinnan laitteet, lastaus- ja kuljetuslaitteet sekä materiaalinkäsittelyn laitteet. Tampereen tehdas on porauslaitteiden globaali teknologia- ja valmistuskeskus. Me Sandvikilla keskitymme jatkuvaan turvallisuuden parantamiseen sekä kestävään kehitykseen.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sähköasentaja

Tampere
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 23.09.2022

Yrityksen liikevaihto: 
+900 milj. euroa

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Sandvik Mining and Construction Oy
Tampere
Sandvik Mining and Construction Oy
Turku
Eezy Oyj
Pirkanmaa
Henkilöstöpalvelu Heimo
Tampere
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti