Skip to main content

Sähköasentaja

Haemme aloittelevia ja kokeneita sähköasentajia Etelä-Kymenlaakson alueelle

Hakijalta edellytetään sopivaa sähköalan koulutusta. Työtehtävät ovat pääasiassa kiinteistöpuolen asennuksia. Tärkeintä tehtävissä onnistumiselle on positiivinen asenne työntekoon. Arvostamme voimassa olevia sähkötyöturvallisuus-, työturvallisuus-, hätäensiapu- ja tulityökortteja.

Olet henkilönä vastuuntuntoinen, työsi tekevä ja työnjälkesi on ammattimaista. Haemme muutamia tekijöitä ja työsuhteen pituudet vaihtelevat 1-2kk välillä ja 3-6kk välillä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, toimi pikaisesti ja kerro meille osaamisestasi - paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja avoimesta työnkuvasta saat Eeva Saranpäältä, eeva.saranpaa@barona.fi.

Hae paikkaa viimeistään 28.06.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: eeva.saranpaa@barona.fi

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona Rakennus on rakennusalan valtakunnallisesti suurin henkilöstöpalvelualan yritys ja vastuullinen työnantaja. Työntekijämme ovat toimintamme tärkein kivijalka; meille on tärkeää pitää juuri sinusta hyvää huolta. Työllistämme viikoittain yli 1000 rakennusalan työntekijää, joista suuri osa on työskennellyt meillä säännöllisesti yli viisi vuotta.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Sähköasentaja

Barona Rakennus
Kotka
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 09.06.2021

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja