Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Sähköasentaja

Sähköpalvelu Tilli & Hakulinen on lappeenrantalainen sähköasennusliike ja on tehnyt erilaisia sähköalan töitä Etelä-Karjalassa jo vuodesta 1985 asti.

 

SPTH tarjoaa sähköalan palvelua niin yksityisille, yrityksille kuin julkisellekin sektorille. Yrityksen asiakaslupaus on alusta asti ollut tarjota asiakaslähtöistä, joustavaa ja kokonaisvaltaista sähköalan osaamista kaikenlaisiin ja kaikenkokoisiin projekteihin.

 

Haemme tiimiimme nyt

 

SÄHKÖASENTAJAA

 

vakituiseen työsuhteeseen.

 

Tehtävässä menestymisen edellytyksenä on soveltuva koulutus ja vahva kokemus sähkövikakorjauksista sekä sähköasennuksista saneeraus- ja remonttikohteissa.

 

Olethan motivoitunut, oma-aloitteinen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Edellytämme voimassa olevia työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskortteja sekä B-ajokorttia. Arvostamme erityisesti asiakaspalvelutaitoja sekä laadukasta työn jälkeä. Tarjoamme sinulle kokoaikaisen ja vakituisen työsuhteen lisäksi mahdollisuuden kehittyä sähköalan todelliseksi moniosaajaksi!

 

Rekrytoinnista vastaa Go On Lappeenranta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian sivujemme www.go-on.fi kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Lappeenrannan HR-asiantuntija Antti Saira, puh. +358 44 585 9162. Emme valitettavasti käsittele sähköpostihakemuksia.

Sähköasentaja

Lappeenranta
Kokopäiväinen

Julkaistu 04.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus