Skip to main content

LP-Solutions Oy on moderni aurinkoenergiaan erikoistunut yritys. Toimipisteemme
sijaitsee Tampereella, mutta asennamme aurinkovoimaloita, energiavarastoja, sähköautojen latauspisteitä ympäri Suomea, erityisesti Etelä-, Keski- ja Länsi-Suomen alueella. Meidät tunnistaa ripeästä ja tehokkaasta työskentelystä sekä asiakaslähtöisestä asenteesta. Yrityksemme on kovassa kasvussa ja tarvitsemme asentajaa vastaamaan kysyntään.

Haemme AURINKOPANEELIASENTAJAA Tampereelle.

Kiinnostaako sinua työ merkityksellisessä ympäristössä ja räjähdysmäisesti kasvavalla alalla? Haluatko olla mukana rakentamassa tulevaisuuden energiaratkaisuja? Pidätkö fyysisestä tekemisestä ja ulkoilmasta? Onko sinulla sähköasentajan ammattipätevyys?

Mikäli vastasit kyllä, tässä voisi olla sinulle vakituinen työpaikka!

ODOTAMME sinulta

* oma-aloitteisuutta

* tehokasta työotetta

* kykyä katolla työskentelyyn

* ongelmanratkaisutaitoja

* tiimityöskentelytaitoja

* palveluhenkisyyttä

* valmiutta yönylikestäviin reissuhommiin

* sähköasentajan tutkintoa

* B-ajokortia

TARJOAMME sinulle

* kilpailukykyisen ansiotason

* verottomat matkakorvaukset

* vakituisen työsuhteen

* mahdollisuuden kehittyä ja edetä työuralla 

* aurinkoisen työilmapiirin

* joustavat työolosuhteet

* korkealaatuiset työvälineet

* perehdytyksen tehtävään

Tässä työssä alan työkokemus katsotaan eduksi, mutta sitäkin enemmän toivomme sinulta innokkuutta tehtävää kohtaan. Työ sisältää katolla työskentelyä, joten pääset nauttimaan paljon aurinkoisista säistä, mutta sateen sattuessa positiivinen asenne on avainasemassa. Tehtäviin kuuluu erikokoisten aurinkovoimaloiden sekä niiden oheislaitteiden, kuten energiavarastojen ja sähköautojen
latausasemien asentaminen. Jokainen asennuskohde on uniikki, joten tässä työssä pääset vaihteleviin työympäristöihin, ja jokainen työpäivä on erilainen!

Jos haluat liittyä mukaan nuorekkaaseen ja kehittyvään yritykseen, niin lähetäthän hakemuksesi liitteineen pikaisesti työpaikkailmoituksen linkistä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Työ alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen siirryt LP-Solutions Oy:n palkkalistoille.

Lisätietoja tehtävästä antaa Heimolta heimopäällikkö Mikko Heino, puh 044 777 5105, mikko.heino@hpheimo.fi

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Sähköasentaja

Tampere
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 26.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus