Skip to main content

Etsitkö luotettavaa ja vakaata työnantajaa, joka pitää huolta työntekijöistään?

Designtalo-, Ainoakoti- ja Finnlamelli-pientalojemme kysynnän kovan kasvun myötä tarvitsemme lisävoimia rakentamiseen. Tule töihin DENin talotekniikkaan - etsimme lisävahvistusta pientalorakennuksillemme pääkaupunkiseudulle.

Tehtäväsi on keskeinen osa asiakkaidemme talounelmien toteuttamisessa. Työskentelet toisen sähköasentajamme kanssa tiiminä, ja hoidatte yhdessä kohteiden asennukset alusta loppuun. Pidät työvaiheet hallinnassasi tehokkaasti ja kustannustietoisesti sekä vastaat omalta osaltasi työvaiheiden loppuunsaattamisesta yhteistyössä muun rakentamisen tiimin kanssa.

Tarjoamme sinulle

  • urakkapalkkamallin, joka mahdollistaa 3-5 päiväisen viikon
  • hyvät henkilöstöedut, kuten lounas-, liikunta-, kulttuuri ja hyvinvointiedun, työsuhdepolkupyörän sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen
  • osaavan tiimin tuen

Odotamme sinulta

  • suoritettua sähköasentajan tutkintoa, esim. sähköasentaja, sähkövoimatekniikan perustutkinto
  • B/C-ajokorttia
  • aikaisempi kokemus pientalorakentamisesta ja vastaavantyyppisistä tehtävistä on eduksi, tärkeintä on oikeanlainen asenne ja kiinnostus oppia uutta!
  • ymmärrät työmaan käytännön olosuhteet
  • olet oma-aloitteinen, jämäkkä ja vastuuntuntoinen
  • hoidat asiat kerralla kuntoon ja pidät muut ajan tasalla asioiden etenemisestä työmaalla
  • tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa, asiakaspalvelu on sinulle luontaista

Edellytämme valmiutta niin itsenäiseen työhön kuin työskentelyyn työparin kanssa sekä kannustavaa työasennetta. Työsuhteen alussa annamme sinulle kattavan perehdytyksen työmaatoimintaan ja tuemme ammattitaitoasi koko työsuhteen aikana.

Meillä on mahtava työporukka, joka uskoo töissä viihtymisen ja myönteisen ilmapiirin tärkeyteen.  Työntekijämme arvostavat DENiä joustavana ja henkilöstöään tasapuolisesti kohtelevana työnantajana. Katsomme yhdessä tulevaisuuteen ja panostamme jatkuvaan parantamiseen.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi pian! Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Haku päättyy 31.1.2022. Lisätietoja työtehtävästä antaa sähkötyöpäällikkö Juha-Matti Vainikka, puh. 040-6256 552.

Me DENillä teemme merkityksellistä työtä asiakkaidemme elämän isoimpien hankintojen parissa. 

DENin muodostavat muuttovalmiiden omakotitalojen edelläkävijä Designtalo, luonnollisesti parhaiden hirsikotien Finnlamelli, K-Raudan yhteistyömallistomme Ainoakoti, harraste-, varasto- ja toimitilojen Talliosake sekä talotekniikan suunnittelun ja asennusten huippuosaaja DEN Tekniikka. Talliosake ja Finnlamelli panostavat myös kansainvälisille markkinoille. 

DEN on suomalainen yritys, jonka juuret pientalorakentamisessa yltävät yli 30 vuoden taakse. Konsernissa työskentelee 500 ammattilaista. Liikevaihtomme vuonna 2020 oli 174 miljoonaa euroa.